УКР РУС

Півзахисник "Штутгарта" Тащи: Я громадянин України і гратиму тільки за рідну країну

4 грудня 2015 Читать на русском

Гравець німецького "Штутгарта" Борис Тащи поділився радістю від дебюту в Бундеслізі проти дортмундської "Борусії", а також зізнався, що мріє грати за збірну України.

У матчі 14 туру чемпіонату Німеччини Тащи вперше зіграв за головну команду швабів, замінивши Тімо Вернера наприкінці гри в Дортмунді.

"Я довго чекав цього моменту і відчув найпозитивніші емоції. Справа навіть не в результаті, а в тому, що це певна перемога в моєму житті. Дортмунд. "Ідуна-парк". Я граю.

Сам матч вийшов складним: ми знали, що друга в чемпіонаті Німеччини "Борусія" спробує реабілітуватися перед своїми вболівальниками за дві поразки поспіль - від "Гамбурга" і "Краснодара". Крім того, повернулися в стрій Ройс і Обамеянг, зупинити яких було дуже складно. Ми чіплялися за гру за рахунку 1:2, але потім отримали образливий автогол.

Поки немає приводу, аби тренери збірної мною цікавились. Але я - громадянин України, і гратиму виключно за збірну країни, в якій я виріс і придбав величезний життєвий досвід. Якщо, звичайно, відповідатиму її високому рівню", - розповів Тащи.