УКР РУС

Півроку без футболу – це трагедія для мене, – Зозуля про свою дискваліфікацію

22 липня 2016 Читать на русском

Нападник "Дніпра" Роман Зозуля прокоментував ситуацію навколо своєї дискваліфікації.

"Ми з Русланом подали апеляцію в Контрольно-дисциплінарний комітет, тому чекаємо рішення і сподіваємося, що нам все-таки зменшать термін дискваліфікації. Півроку без футболу – це трагедія для мене. Ми з Русланом не раз обговорювали цю тему і ще раз усвідомили те, що сталося. Всі знають, яка була напружена ситуація в нашій команді в кінці сезону, все це накопичилося та вийшов такий емоційний зрив.

Звичайно, ні в якому разі нас це не виправдовує, мовляв, тільки в цьому причина. Ми будемо і повинні відповідати за свої вчинки. Але висновки зроблено і ще раз можу запевнити, що такого більше не повториться, тому сподіваємося на поблажливість з боку апеляційного комітету.

Через це ми не можемо знайти інші клуби. Зараз з Русланом вирішується наше майбутнє. Ротань досвідченіший футболіст, тому для нього кожен такий шанс важливий і не хочеться, щоб цей момент погубив його подальшу кар'єру, оскільки він хоче пограти ще пару років. Ми готові нести покарання, але зараз наша доля в руках апеляційного комітету і ми сподіваємося, що наше каяття почують. Ми любимо футбол, хочемо займатися улюбленою справою", – сказав Зозуля.

Раніше повідомлялося, що Ротань має пропозиції від двох клубів англійської Прем'єр-ліги.

"Батьківщина не продається!" Роман Зозуля, Мирон Маркевич та інші українці - про своє ставлення до переходів у чемпіонат Росії

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях