УКР РУС

Північна Македонія – Нідерланди: онлайн-трансляція матчу Євро-2020 – Пандев прощається зі збірною

21 червня 2021 Читать на русском

Північна Македонія зустрічається зі збірною Нідерландів в рамках 3-го туру Євро-2020. Стартові склади та посилання на онлайн-трансляцію матчу – в цій новині на "Футбол 24".

Матч, як і онлайн-трансляція Північна Македонія – Нідерланди на "Футбол 24", стартував о 19:00 за Києвом. Поєдинок приймає Амстердам Арена. Турнірної мотивації ця гра не має – "ораньє" вже кваліфікувалися в 1/8 з першого місця групи С, а балканці не зможуть піднятися навіть на третю позицію, програвши Австрії та Україні. До слова, ці команди в паралельному матчі зустрічаються в Бухаресті.

Північна Македонія – Нідерланди: анонс матчу Євро-2020

Останній поєдинок за збірну Північної Македонії проводить ветеран Горан Пандев, який напередодні заявив про завершення кар'єри в національній команді. Без урахування сьогоднішнього матчу 37-річний нападник провів за збірну 120 поєдинків і забив 38 голів.

Стартові склади:

Північна Македонія: Дімітрієвскі – С. Рістовскі, Д. Велковскі, Мусліу, Аліоскі – Барді, Адемі – Трічковскі, Ельмас, Трайковскі – Пандев.

Нідерланди: Стекеленбург – Дюмфріс, де Врей, Де Лігт, Блінд, ван Анхольт – де Йонг, Вейнладум, Гравенберх – Мален, Депай.