УКР РУС

Південна Корея - бронзовий призер Олімпійських ігор. ВІДЕО

11 серпня 2012 Читать на русском

Перемігши у в'язкому поєдинку збірну Японії, Південна Корея везе з Олімпіади додому бронзові нагороди.

Японці дуже вдало проходили усю дистанцію Олімпіади, не пропустивши до півфінального матчу проти Мексики жодного м'яча. Однак латиноамериканці зуміли не тільки забити у ворота "самураїв", а й вибити їх із боротьби за "золото".

Корейці, до речі, з мексиканцями були в одній групі і зіграли з ними 0:0, а у чвертьфіналі вибили одного з головних претендентів на чемпіонство - Великобританію.

Крім того, що суперники приблизно рівні за класом і підійшли до Олімпіади в більш-менш одинакових кондиціях, поєдинки між цими країнами ще й дуже принципові. І оцю нервозність було помітно з перших хвилин. Велика відповідальність в дечому завадила командам показати дуже цікавий футбол. 2 голи в цьому матчі - це ще дуже добре, бо з огляду на кількість небезпечних моментів такі матчі часто закінчуються з рахунком 0:0. Корейці перемогли здебільшого не завдяки майстерності, а кращій психологічній стійкості. Тим не менше, зараз це вже немає ніякого значення хто і як здобув перемогу, адже, як кажуть, головне результат.

Південна Корея: Сунг-Ренг, Чжей-Сук, Сук-Юнг, Юнг-Квон, Сук-Хо, Сунг-Юнг, Бо-Кьюнг, Чжа-Чол, Пжонг-Ву, Донг-Вон, Чу-Юнг
Запасні: Бем-Юнг, Кі-Хі, Бек Сунг-Донг, Те-Хе, Воо-Еун, Кім Хьюн-Сунг

Японія: Гонда, Токунага, Х.Сакаі, Йошида, Сузукі, Огіхара, Хігаші, Ямагучі, Кійотаке, Отсу, Нагаї
Запасні: Андо, Ямамура, Г.Сакаі, Мураматсу, Усами, Сугімото, Саїто
 

Онлайн трансляція Південна Корея - Японія

Південна Корея - Японія - 2:0

Голи: Чу-Юнг, 38, Ку, 57