УКР РУС

Піцці: У "Динамо" досить сильна лінія атаки, але ми налаштовані рішуче

18 жовтня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Бенфіки" Піцці поділився очікуваннями від матчу проти "Динамо" у Лізі чемпіонів на прес-конференції.

"Зміна позиції? Це нічого не значить. Я можу грати на різних позиціях, залежно від тренерських настанов і тактики. Я завжди намагаюся показати свою найкращу гру на будь-якій позиції.

Головною зброєю "Бенфіки" є контроль м'яча? Чому тільки це? Я думаю, що ми можемо бути сильні в інших речах і намагаємося показати себе в інших аспектах. Ми ретельно готувалися до цієї зустрічі, щоб показати хорошу гру.

Звичайно, всі ми розуміємо всю важливість цього матчу. Для нас важливі всі ігри. Щоразу ми виходимо на поле, щоб здобути 3 очки. На жаль, поки не все виходить так, як нам би хотілося. Ми розуміємо всі можливі труднощі і налаштовані на гру з "Динамо" рішуче.

Антунеш? Ми прекрасно з ним дружимо і зустрічаємося в збірній. Що стосується завтрашнього матчу, то ми обмінялися жартами. Дружба дружбою, але зараз мені хочеться, щоб він програв.

У "Динамо" досить сильна лінія атаки, але ми будемо грати в свою гру і спробуємо обіграти суперника.

Стадіон і газон на "Олімпійському" дуже хороші. Зі свого боку ми повинні показати на цьому стадіоні хорошу гру, щоб пройти далі в Лізі чемпіонів", – сказав Піцці.

Матч 3-го туру групового раунду Ліги чемпіонів "Динамо" – "Бенфіка" відбудеться 19 жовтня на стадіоні НСК "Олімпійський". Початок о 21:45. Матч з "Бенфікою" стане 100-м для "Динамо" на оновленому київському стадіоні. До гри з португальцями може відновитись один з нових лідерів "Динамо".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях