УКР РУС

Піцці: Думаю, рішення арбітра відмінити наш гол було справедливим

19 червня 2017 Читать на русском

Головний тренер збірної Чилі Хуан Антоніо Піцці прокоментував перемогу своєї команди у матчі Кубка Конфедерацій-2017 проти Камеруну (0:2).

"Тайми дуже відрізнялися. У першому ми добре грали і як команда, і індивідуально. Були хороші паси, хороший рух, ми справлялися з суперником. Так, були помилки, але це футбол. Думав, що в другому таймі ми зможемо грати в тому ж ритмі – був такий намір. Ми хотіли адаптуватися до ритму суперника, продовжити в тому ж дусі. Команда у нас дуже хороша, впевнена в собі. Ми можемо створювати гольові ситуації, що ви і бачили.

Відеоповтори? Мені здається, що для того, щоб ця система прижилася, потрібен час. Зараз це експеримент. Можливо, важко звикнути до цього – ми звикли не чекати, поки хтось перегляне момент. Може, ми зіткнемося зі складними ситуаціями. Сьогодні в кінці першого тайму ми вже могли вести 1:0, але рахунок був 0:0, і гравці були розчаровані. Це стрес. Але ми просто ще не звикли до цього. Поживемо побачимо. З іншого боку, техніка, люди, які відстежують моменти, дадуть нам можливість більш справедливо оцінювати подібні ситуації. Єдине – не найкращі емоції, нехай це і справедливе рішення. Це емоційно діє на гравців.

Може, це і вплинуло на нас. Але, думаю, рішення було справедливе. Просто різниця була такою маленькою, що я подумав, що раніше такий гол б зарахували. Якщо техніка не буде впливати на наші емоції, думаю, нехай така практика живе. Коли з'являється щось нове, треба потерпіти", – сказав Хуан Антоніо Піцці.

Кубок Конфедерацій-2017. Суддя скасував гол Варгаса у ворота Камеруну після відеоповтору