УКР РУС

Пісні, танці, вишиванки. Як "Динамо" представило нову домашню форму

4 серпня 2016 Читать на русском
Автор: Олександр Москаленко

Київське "Динамо" провело презентацію нової домашньої форми на сезон 2016/17 від Adidas. Як це було – в матеріалі "Футбол 24".

Захід відбувся на "Олімпійському" поруч із фірмовим фан-шопом клубу. Ведучою цього дійства, за традицією, стала чарівна Саша Лобода.

Перед тим, як перейти безпосередньо до презентації, перед глядачами виступив колектив дівчат, які продемонстрували танець під запальну народну музику.

Ну а вже після цього, публіка нарешті дочекалася головних героїв дійства – гравців "Динамо" в новенькій формі. Вихід динамівців супроводжувала добре відома пісня гурту "Скай" – "Ми – це Динамо", але у виконанні народного ансамблю. Взагалі, стилістика футболок і презентації була схожою, було помітно, що організатори бажають зробити акцент на тому, що "Динамо", перш за все, українська команда. Можете оцінити задум на відео.

У презентації нової форми взяли участь гравці "Динамо": Сергій Сидорчук, Андрій Ярмоленко, Сергій Рибалка, Даніло Сілва, Жуніор Мораєс.

Одразу ж після презентації у присутніх була можливість завітати до фан-шопу і придбати новеньку форму. Щоправда, бажаючих виявилося не так вже й багато, адже ціна лише однієї футболки склала 1590 гривень.

Також у вболівальників була можливість зробити фото з динамівцями і отримати автографи. Фани довго не відпускали гравців, але, в цілому, всі залишилися задоволені.

Футболка збірної України за 1890 гривень. Що можна купити за ці гроші (Інфографіка)