УКР РУС

Післямова до першого туру Бразілейрао

27 травня 2013
Автор: Roman Pylypchuck

Вітаю всіх шанувальників бразильського футболу із завершенням першого туру Бразілейрао. Це неймовірно довге очікування, яке тривало майже шість місяців (з грудня 2012 року) нарешті завершилося.

      Мабуть, це були бездоганні безсонні футбольні ночі. Я ж повертаюся до вас із післямовою до першого туру Бразілейрао.
     Для початку хотілося б поговорити про центральний матч туру. Сантос - Фламенго, який завершився нічиєю 0:0, та вразив всіх уболівальників марнуванням стовідсоткових гольових моментів гравців рубо-негрос. Як не дивно, як завжди Сантос до перемоги тягнув один лиш Неймар, котрий після відходу Ґансо не має належної підтримки у центрі поля. Риби за весь матч створили лиш декілька гольових моментів. У грі перевагу мав Фламенго, що мене дуже здивувало, адже по суті крім Абреу та Марсело Морено та Лео Моури у команді грає молодь. У команди була просто вбивча кількість гольових моментів, інколи здавалось, що гра закінчиться із розгромним результатом. Але сталось, як сталось. Гравці нге змогли забити бодай один гол, можливо підвела майстерність, можливо хвилювання. З 2009 року у Фламенго у Серії А було дуже багато нічиїх, і не хочеться, що ця традиція продовжилась. Це означає, що немає забивного форварда. Дещо спантеличило те, що матч відбувся не на стадіоні Вілла Бельміро у Сантосі , а у місті Бразиліа на новозбудованому Естадіо Насіональ де Ґарінча. Риби зовсім не відчували себе як у дома, адже уся публіка підтримувала команду з Ріо.


                                                           На фото: Естадіо Мане Ґарінча

     А зараз декілька фактів: Відбулося 10 матчів, 7 перемог та 3 нічиї. Було забито аж 24 голи і це всього лиш перший тур Серії А. Безсонні ночі бразильського футболу лише починаються.  

     Васко 1 - 0 Португеза

     


     Флуміненсе 2 – 1 Атлетіко Паранаенсе

     


     Корінтіанс 1 – 1 Ботофого

    


     Віторія 2 – 2 Інтернасіональ

     

     Ґреміо 2 – 0 Наутіко

    

     Понте Прета 0 – 2 Сан-Пауло

     

     Кріусіма 3 – 1 Баїя
     Головна сенсація туру, адже ніхто не очікував, що команда дебютант переможе, та ще й з таким впевненим рахунком.

      
    Крузейро 5 – 0 Ґойя
        
     Курітіба 2 – 1 Атлетіко Мінейро

 Курітіба здивувала своєю наполегливістю , завдяки якій вона перемогла минулорічного срібного призера Серії А
        


     Сантос 0 - 0 Фламенго 
   

     А ми з вами зустрінемось вже дуже скоро, тобто завтра з передмовою до другого туру Бразілейрао. Так, я не жартую , вже у середу буде другий тур Серії А. Бразильського Вам футболу. До зустрічі!
                                                                                                                     R_96_P