УКР РУС

Післямова до 4-го та 5-го туру Бразілейрао

13 червня 2013
Автор: Roman Pylypchuck

Вітаю всіх шанувальників бразильського футболу! З поверненням!

      У сьогоднішньому блозі ми підіб'ємо підсумки двох останніх турів, а саме 4-го та 5-го туру. Чому останніх? А тому, що на бразильських футбольних полях стартує Кубок Конфедерацій (якщо пам'ять мене не зраджує, то матч відкриття відбудеться 15 червня) Одним словом, у перерві в чемпіонаті сумувати не доведеться.(До речі у коментарях приймаю прогнози щодо ймовірних чемпіонав у кубку, або скільки разів Бразилія зіграє в нічию і тому подібне)  Я вважаю беззаперечним фаворитом  у боротьбі за кубок його нинінішній володар та одночасно господар турніру. Так це Селесао, як ви вгадали? :) Події у цьому кубку я не зможу висвітлити, надіюсь, та що там надіюсь, я впевнений, що це буде хтось робити із редакторів сайту. Я ж натомість по приїзді зроблю навколо футбольний огляд турніру. Всі ми Божі створіння і я не вийняток (зрозуміли, атеїсти!) комусь Всевишній дав відвагу, комусь скромність, мені здається, що мені із скромністю Він дещо перебільшив. Я як скромна та сором'язлива людина не можу не похвалитися, що у час перебігу Кубку Конфедерацій поїду досліджувати польську Екстраклясу Постараюсь більше дізнатися про конфлікт, якщо його так можна назвати я б назвав це вже війною, польських кібіців (ультрасів) з газетою Виборчою, надіюсь буде цікаво...
     Ой, бачу наша розмова пішла у інше русло, повертаємось до Бразілейрону ,як привик говорити Роберто Моралес, хоча це нге зовсім правильно...
                                                                Післямова до 4-го туру

     Васко 2 - 0 Атлетіко Мінейро

  

     Фламенґо 0  - 1 Наутіко
       


     Сан-Пауло 0 - 1 Ґойяс

    


     Баїя 2 - 1 Ботафого

     


     Ґреміо 1 - 0 Віторія

    


     Понте Прета 3 - 4 Атлетіко Паранаенсе

   


     Кріусіма 3 - 1 Сантос
   


     Крузейро 1 - 0 Корінтіанс

     


     Корітіба 2 - 1 Флуміненсе


     Портуґеза 1 - 1 Інтернасіональ


                                                   Післямова до 5-го туру

     Васко 1 -1  Баїя


     Флуміненсе 2 - 1 Ґойяс


      Корінтіанс  0 -  0   Портуґеза


     Віторія 3 - 2  Атлетіко Паранаенсе


     Понте Прета  0 - 2 Ботафого


     Кріусіма 0  - 3  Фламенґо

   

     Крузейро 2  - 2 Інтернасіональ



     Корітіба 1 - 0 Наутіко


      Два матчі у 5-ому турі не біло зіграно це Ґреміо - Сан -Пауло та Сантос - Атлетіко Мінейро, оскільки був зіграний перенесений матч 2-го туру Бразілейрао між Атлетіко Мінейро та Ґреміо перемогу із рахунком 2 - 0 здобули господарі.


     Щойно оновлена інформація, Сантос переміг Атлетіко Мінейро у перенесеному матчі 5-го туру, Ґреміо зіграв у нічию із Сан-Пауло, тільки ще ніде інформації про матчі немає, тому про ці матчі розповім після відпустки. 
     

     То ж давайте подивимось, як ідуть справи у турнірній таблиці після 5-ти турів  (Вибачте за російську) 

     
Хотів ще робити аналіз турнірки, але бачу, що вже немає часу, вибачте. Доведеться прощатися. До зустрічі! Бразильського вам футболу!
                                                                                                            R_96_P