УКР РУС

Післямова до 3-го туру Бразілейрао. Анонс 4-го туру Серії А

5 червня 2013
Автор: Roman Pylypchuck

Вітаю всіх шанувальників бразильського футболу. Настав час підбивати підсумки третього туру Бразілейрао.

      Цього туру команди грали без своїх лідерів, але з красивим та видовищним футболом.    Без лідерів грали тому, що вони (лідери) відбули у розташування національних збірних (Переважно Бразилії) , яка вже проводить підготовку до Кубку Конфедерації. Нагадаю, що 2 червня збірна Бразилії приймала на оновленій Маракані збірну Англії. Про матч не буду говорити, адже ви це зможете прочитати тут. А ось про головну арену ЧС- 2014 року хотілося б поговорити. Після реконструкції місткість стадіону зменшилася до 80 тисяч, але проблема полягає не в кількості сидінь. На мою скептичну думку Маракана втратила свою неймовірну енергетику. Тепер вона стала більш похожа на Стадіо Олімпіко , що у Римі. Бразилія, це країна з неймовірно прекрасними ландшафтами. Просто неймовірні види на Ріо відкривалися глядачам, які переглядали матч на ще не оновленій Маракані. Пишучи це я не корчу із себе Джеймса Мея, просто на мою скептичну думку арена стала Потворною.

 
                                                                    На фото: просто потворна арена
     Ну, що переходимо до відео огляду третього туру Серії А.
      Ботафого 2 – 1 Крузейро

   
 Флуміненсе 3 – 0 Кріусіма

 

     Корінтіанс 1 – 0 Понте Прета

     Віторія 2 – 0 Васко

     Інтернасіональ 1 – 2 Баїя

     Ґойяс 1 – 1 Корітіба

     Наутіко 2 – 2 Портуґеза

     Атлетіко Мінейро 0 – 0 Сан-Пауло

     Атлетіко Паранаенсе 2 – 2 Фламенґо

 
  Сантос 1 – 1 Ґреміо
 


  
              Ось так ідуть справи у турнірній таблиці після третього туру: 
  

                                                        Передмовва до 4-го туру Бразілейрао
     Васко - Атлетіко Мінейро
     Обидві команди не перебувають у своїй найкращій формі, Васко у трьох турах набрав лише 3 пункти   (2 поразки і 1 перемога) Васко цьогоріч дуже не стабільна команда, у неї така ж проблема , як  у команди Фламенґо , тобто немає забивних форвардів, але у Васко ще плюс до того серйозні проблеми у захисті.За три тури Хрестоносці забили лише 2 голи та пропустили 7 голів. Що на рахунок Атлетіко, то  19 місце у чемпіонаті можна виправдати тим, що команда грає в 1/2 Кубку Лібертадорес. Команда лише у третьому тірі набрала свої перші очки. Якщо в наступних двох турах Ронні та команда не отримають залікових пунктів, то чемпіонства їм точно не бачити.

Прогноз: Перемога Атлетіко
Матч відбудеться 6 червня о 3:00
     Фламенґо - Наутіко
      Сьогодні вночі  відбудеться матч 4-го туру чемпіонату Бразилії, в якому «Фламенго» на правах господарів поля прийме  Ноутіко з Ресіфі. Цей поєдинок, по суті, носить визначальний характер для обох команд, які на даний момент знаходяться в нижній частині турнірної таблиці, тому очки їм потрібні як повітря.
     Після трьох стартових турів рубро-негрос зуміли набрати лише два очки (дві нічиї та одна поразка), при цьому примудрившись програти на своєму полі Понте Преті з рахунком 0:2, і займають 16-е місце в турнірній таблиці Бразілейрао, перебуваючи впритул до зони вильоту. А ось «опосуми» і зовсім розташувалися на останній сходинці таблиці маючи лише один заліковий пункт у активі (одна нічия і дві поразки).
Прогноз: Перемога Фламенґо
Матч відбудеться 6 червня о 4:00
     Сан-Пауло - Ґойяс
     Поки-що лідер Серії А на своєму полі приймає 17 команду турнірки. Сан-Пауло просто неймовірно сильно стартував у цьогорічному розіграші Бразілейрао.  У цьому матчі питання може бути лише одне, з яким рахунком переможе Сан-Пауло? Ґояс ще не дотягнув до того рівня, щоб тягатись силою з триколорами.
 Прогноз: Перемога Сан-Пауло
Матч відбудеться 6 червня о 1:30
     Баїя - Ботафого
     Баїя приймає на своєму полі клуб із Ріо. Господарі займають 10 місце у турнірці маючи у своєму розпорядженні всі карти, тобто перемога, поразка та нічия. Ботафого в свою чергу займають третє місце у турній таблиці поступаєчись лідеру лише кількістю забитих голів.  Досить важко прогнозувати такий матч, адже обидві команди у останньому турі показали хорошу гру
Прогноз: Перемога Баїї
Матч відбудеться 6 червня о 4:00
     Ґреміо - Віторія
     Ґреміо провівши два матчі у чемпіонаті набрав 4 пункти (що є хорошим результатом) Команду тягне її лідер ,Варґас, котрий зробив свій вклад у нічию у Сантосі. Надіюсь, що Варґас буде лідером команди не лише у декількох матчах а й у всьому чемпіонаті. Варґас нарешті показує свою гру після повернення з Європи, де захищав кольори Наполі. Віторія, вже можна казати, що це відкриття цьогорічного чемпіонату, команда йде на другому місці у турнірці. Можливо успіхи команди пов'язані з тим , що на її шляху ще не були серйозні команди. Але хіба Васко , Наутіко та Інтер (де лише на останніх хвилинах була втрачена перемога) не серйозні суперники? Зараз Віторія нагадує Хофенхайм, пам'ятаєте, який фурор здійснила ця команда вперше потрапивши у Бундеслігу? Віторії зараз головне не втрачати очки у матчах із середняками (Ґреміо не середняк, а повноцінний претендент на чемпіонство)
Прогноз: Перемога Віторії, з дитинства за Віторію :)
Матч відбудеться 6 червня о 3:00
     Понте Прета - Атлетіко Паранаенсе
     Матч рівних, команди перебувають в одній зоні у турнірній таблиці, також кожній команді потрібні бали. Зараз пограю трішки у Вангу та напрогнозую, що матч буде скупим на гольові моменти та кінцевий результат матчу вирішить лише один гол (якщо він звісно буде)
Прогноз: Нічия
Матч відбудеться 6 червня о 3:00
     Кріусіма - Сантос
     Сьогоднішні господарі  це своєрідні хлопчики для биття для команд, котрі не перший рік у Бразілейрао. А Сантос якраз і є такою командою. Хоча я не впевнений, що риби зараз хоча б на щось здатні. Після відходу Ґансо, риб ще якось тягнув Неймар, але коли пішов і останній, ви самі все бачите, 15 місце у чемпіонаті (2 поразки та 1 нічия, яку вирвали на останніх хвилинах у Ґреміо)  Тепер задля нових перемог команди потрібно чекати нового таланту із клубної школи, або ж чекати , коли вже колишні лідери вернуться назад. В обох випадках потрібно чекати. Але питання, у якій лізі чекати, у Серії А чи Серії Б?
Прогноз: Нічия
Матч відбудеться 6 червня о 1:30
     Крузейро - Корінтіанс
     У цьому матчі буде запекла боротьба за 4 місце у Бразілейрао. Чемпіони Світу поки-що показують не надто стабільну гру. Хоча стабільність є у тому , що два матчі були зігрні у нічию 1-1. Говорю зразу, Пато не вражає! Чи варто було його купляти задля такої гри, яку він зараз показує? Йому потрібній час? Мабуть, хоча часу вже вдосталь збігло. Що на рахунок Крузейро, то у  команди поступово робиться спад , від перемоги у пешому турі 5 - 0 до нічиї, а у останньому турі до поразки.
Прогноз: Перемога Пато
Матч відбудеться 6 червня о 4:00
     Корітіба - Флуміненсе
     Гості йдуть поки-що без поразок (грали 2 матчі та один перенесений) Чинні чемпіони показують гру завдяки якій минулого року стали чемпіонами, вибачте за тавтологію. До речі скоро один із лідерів команди перейде у Східноєвропейський клуб, вгадайте в який, так в Шахтар , ні не Червоноградський , а Шахтар Донецький :) Молодці:) Моя пам'ять зраджує мені, бо я не пам'ятаю, як його зовуть. Раніше на сайті була про це новина, але я щось не можу знайти, щоб дати посилання.
Прогноз: Хочеться дива, тому Перемога Корітіби
Матч відбудеться 7 червня о 3:00
     Портуґеза - Інтернасіональ
     Обидві команди показують як на мене жахливий футбол, але якщо такий футбол можна було очікувати від Портуґези, то від Інтера таке точно ніхто не очікував. Інтер іде на 9 позиції у турнірці. Як на мене у команди не досить добрі справи діються у захисті. Команда пропустила 4 голи і лише до одного у мене немає претензій, а остальні це більше помилки захисту
Прогноз: Нічия
Матч відбудеться 6 червня о 1:30
      Щось мені знов здається, що я поставив замало нічиїх, але нічого, пограюсь трішки у Вангу.
      Всі матчі у режимі онлайн ви зможете побачити на LiveTV
                                                                                                            R_96_P