УКР РУС

Після Євро-2012 "Карпати" укладуть новий договір з "Ареною Львів"

30 листопада 2011 Читать на русском

Як відомо, відтепер домашні матчі львівські "Карпати" проводитимуть на стадіоні "Арена Львів".

Після укладення угоди між клубом і стадіоном, заступник генерального директора ФК "Карпати" Ігор Туркевич та директор з експлуатаційних питань будівництва стадіону до Євро 2012 Олексій Жуковін розповіли про плани на майбутнє.

"Умови для нас цілком прийнятні. Перший матч ми проведемо вже 10-го грудня. У новому році ми також плануємо грати тут, на постійній основі. Точно можу сказати, що шість наступних домашніх матчів ми проведемо на новому стадіоні, а після Євро 2012 ми укладемо новий довгостроковий договір.

Поле на "Арені Львів" молоде. Воно не в такому стані, як на "Україні", але спільними зусиллями ми приведемо його до високого рівня, що він відповідав вимогам чемпіонату України та Європи",- сказав Ігор Туркевич.

"Стадіон – це ж не готель, в який заїхав та виїхав. Це імідж клубу, який грає на такому стадіоні та імідж стадіону, на якому грає така команда. Ми розглядаємо співпрацю з "Карпатами" як довгострокове партнерство. Ми будемо раді бачити "Карпати" на матчах, тренуваннях, різноманітних заходах, а також готові облаштовувати клубний музей",- повідомив Олексій Жуковін.