УКР РУС

Після нудного першого тайму... "Спортінг" - "Атлетік" - 2:1. ВІДЕО

20 квітня 2012 Читать на русском

Більш нудної гри, як у першому таймі цього матчу, навряд чи вдасться згадати у цьому розіграші Ліги Європи. Команди переважно перепасовувалися у центрі поля, а якщо справа і доходила до ударів, то вони небезпечними не були.

Здавалося, що в такому ж руслі і триватиме друга половина зустрічі. Зрештою, так вона і почалася, проте на 54-й хвилині “Атлетік” отримав право виконати штрафний, після навісу з якого захисники “Спортінга” не встежили за Ауртенетче - 0:1.

Лише після пропущеного голу господарі помітно оживилися, а Са Пінту, аби підсилити атаку, випустив на поле Каррільйо. На результат довго чекати не довелося — на 76-й хвилини Інсуа виявився найспритнішим на добиванні - 1:1, а через п'ять хвилин після цього Капель дальнім ударом вивів “Спортінг” вперед.

До кінця матчу рахунок більше так і не змінився, проте лісабонці втратили не одну нагоду збільшити перевагу. 2:1 - все вирішиться через тиждень у Більбао.

Детальніше ж про матч Ви можете дізнатися з нашої текстової онлайн-трансляції.

“Спортінг” - “Атлетік” - 2:1 (0:0)

Гол: Інсуа, 76, Капель, 81 - Аутенетче, 54

Попередження: Ізмайлов, 61, Перейра, 68 - Де Маркос, 11, Ітураспе, 28

”Спортінг” Л: Патрісіу Каррісу (Каррільйо, 69), Шандао, Полга (к), Інсуа, Перейра, Схарс, Ізмайлов, Капель (Перейрінья, 84), Мартінш, Вольфсвінкель

Запасні: Марсело, Евалдо, Оньєву, Нето, Перейрінья, Рубіо, Каррільйо

“Атлетік”: Іраісос, Іраола (к), Аморемб'єта, Екіса, Ауртенетче, Ітураспе, Еррера (Сан Хосе, 73), Сусаєта (Гомес, 84), де Маркос, Муніаїн, Льоренте (Токеро, 88)

Запасні: Матеос, Рамальйо, Кампо, Габілондо, Сан Хосе, Гомес, Токеро