УКР РУС

Пищур: Хорошим результатом з "Динамо" буде і нічия

21 квітня 2012 Читать на русском

Нападник лучан поділився своїми очікуваннями напередодні матчу проти підопічних Юрія Сьоміна.

- Олександре, зустріч, вочевидь, буде непростою…

- Головне, що ми віримо у позитивний для себе результат. Хоча з такою командою, як "Динамо", хорошим підсумком буде навіть і нічия.

- Те саме "Динамо", яке для кількох гравців "Волині", а особливо для її наставника Анатолія Дем’яненка, є не байдужим. Чи не буде додатковим психологічним тиском для колишніх динамівців той факт, що, по суті, ціна цього матчу - золоті медалі для киян?

- Попереду ще три тури. Не думаю, що наші суперники зараз думають про боротьбу саме за чемпіонство. Ще зарано. А з нашого боку навряд чи буде якийсь психологічний тиск, адже проти "Динамо" завжди грати приємно. Хвилювання є, не без цього, але, думаю, безпосередньо під час матчу усі спогади, симпатії, нервування тощо забудуться.

- До цієї зустрічі цілком можна було б готуватися в оптимістичному настрої (спочатку перемога у Донецьку над "Металургом", потім вікторія у Кубку України над "Арсеналом"), але дещо охолодила такий запал поразка у Львові від аутсайдера. Подібні перепади не позначаться негативно на команді?
 

- У футболі все трапляється - і виграші, і програші. Головне, що Анатолій Васильович налаштовує нас, щоб про гру з "Карпатами" ми забули. Каже, що все буде добре.

- Тим більше, що відразу кілька стрижневих гравців - Мілевський, Гармаш, Гусєв, а також наставник киян Юрій Сьомін - дискваліфіковані. Це, скажімо так, полегшення для лучан?

  -Я вважаю, що відсутність цих гравців суттєво додає нам шансів.

- А що може стати запорукою вашого успіху?

- Футбол така непередбачлива штука (зітхає). Бійцівські якості та самовіддача - ось наша запорука. А мета - досягти позитивного результату з таким складним суперником, як "Динамо".