УКР РУС

Пірло дебютує проти Кака, Жиньяк проходить у фінал Копа Лібертадорес

23 липня 2015 Читать на русском

"Шахтар" визначився із заявкою на ЛЧ, Андреа Пірло з дебютом у новій команді, а тим часом французький форвард Андре-П'єр Жиньяк допомагає мексиканському "Тігресу" створити сенсацію - про це далі у відео-дайджесті.

"Шахтар" визначився із заявкою на Лігу чемпіонів. На гру кваліфікаційного раунду турніру проти "Фенербахче" "гірники" заявили 28 футболістів. Цікаво, що у цьому списку лише три форварди - Олександр Гладкий, Факундо Феррейра та Едуардо. 

Андреа Пірло вже тренується разом із партнерами по "Нью-Йорк Сіті". Дебют найвисокооплачуванішого футболіста американської ліги у новій команді очікується вже цієї неділі у грі проти клуба Кака "Орландо Сіті".

За звання найкращого клуба Південної Америки позмагаються аргентинський "Рівер Плейт" та мексиканський "Тігрес". Останні, за яких виступає Жиньяк, несподівано у півфіналі Кубка Лібертадорес здолали бразильський "Інтернасьйонал". 

На престижний титул претендує також і мексиканська національна збірна. Здолавши у півфіналі Кубка КОНКАКАФ Панаму, Чічаріто та компанія, відтак, у головному матчі турніру зіграють проти Ямайки.