УКР РУС

Піріч: Україна має зупинити Модріча й Ракітіча, а хорвати бояться Ярмоленка і Коноплянку

21 березня 2017 Читать на русском

Екс-гравець київського "Арсенала" Івіца Піріч поділився думкою про матч відбору до ЧС-2018 Хорватія – Україна.

"В Україні завжди були хороші футболісти, але не було потрібного тренера. Шевченко і його штаб – те, що треба вашим гравцям. Як саме робота Шевченка відбилася на команді? Якщо коротко – тепер вона грає у футбол.

У збірної Хорватії на кожній позиції гравці сильніші, ніж у вас. Але тільки на папері. В Хорватії ніхто не розраховує на легку перемогу, а збірну України не тільки поважають, а й побоюються.

Найбільше з українського складу в Хорватії побоюються Ярмоленка і Коноплянку. Думаю, українці зроблять ставку на швидкі фланги і Кравця, зігравши на контратаках.

Головне для вас – впоратися з Модрічем і Ракітічем. Не з Манджукічем і не Калінічем – топ-загрозою є зв'язка хавбеків "Реала" і "Барси". Це серце і душа хорватської команди, через них йде гра. На місці тренера збірної України, прикріпив би до Луки й Івана персональщиків, які б грали на п'ятах у своїх "підопічних" всі 90 хвилин.

Великий плюс для вас – дискваліфікація Перішіча. А мінус – те, що після численних санкцій наша команда нарешті зіграє за підтримки своїх фанатів", – сказав Піріч.

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко визначився з остаточним списком гравців на матч. Наша збірна прибула в Австрію, де вже провела тренування. Лаос – головний арбітр матчу.

, а також у Viber