УКР РУС

Піріч: Мілевський відмовився підтримати дітей-переселенців із зони АТО

9 жовтня 2015 Читать на русском

Екс-гравець київського "Арсенала", а нині футбольний агент Івіца Піріч, розповів про відмову Артема Мілевського прийняти участь у гуманітарному проекті для дітей-переселенців із зони АТО.

"Я щиро не можу зрозуміти байдужість до такої великої проблеми. Коли я тільки запускав проект, організовував прес-конференцію в Спліті, - я зателефонував Артему Мілевському, який якраз приїхав грати до Хорватії, і запросив його в якості гостя, як публічну персону на спілкування з журналістами.

Але він відмовився, сказав, що йому це нецікаво. Просто відмовився. Це не вкладається в голові. Нехай він і білорус - але Україна дала йому все, він тут став футболістом, грав за національну збірну.

Я так само зобов'язаний Україні - в 2003-2007 роках грав за київський "Арсенал", заробив, зумів забезпечити себе і свою сім'ю. І потрібно розуміти: якщо країна цього гостро потребує, необхідно зробити свій соціальний внесок", - сказав Піріч.

Нагадаємо, нещодавно Мілевський перейшов у РНК "Спліт" і буде виступати під керівництвом свого екс-партнера по "Динамо".