УКР РУС

"Пілюлі" від Кльопа: ЛЄ чи ЛЧ? Анонс матчів 32 туру Бундесліги

25 квітня 2014 Читать на русском

Боротьба за виживання посилюється. Цікавими з огляду на пари є також битви за другі-четверті місця.

"Гановер" - "Штутґарт"
Дужа важлива гра для господарів. У разі перемоги "96-і" гарантовано залишаються у Бундеслізі за два тури до завершення першості. Не менш важливою є гра для "Штутгарта", який відстає від "Гановера" на чотири очка і перебуває на останньому безпечному місці.

"Баварія" - "Вердер"
"Музикантам" достатньо заграти мирний вальс, аби з одним очком в активі вже не вдаватися у теоретичні розрахунки щодо збереження прописки у Бундеслізі. Але чи зможуть підопічні Робіна Дута видряпати це очко у Мюнхені? Звісно, що можуть. Після поразки у ЛЧ "Баварія" "відпочиватиме" і напевне замість гравців основи зіграють резервісти.  

"Майнц" - "Нюрнберґ"
"Майнц" зумів виграти всі останні сім домашніх ігор від "Нюрнберґа". Підопічні Тухеля зараз перебувають на сьомому місці, яке дозволяє грати у кваліфікації Ліги Європи. Слід зазначити, що гандикап до переслідувачів становить чотири очка. Таким чином "Майнцу" у цьому турі можна і програти... просто щоб дати шанс передостанньому "Нюрнберґу" на виживання...

"Вольфсбурґ" - "Фрайбурґ"
Дуже важливий матч для "вовків". Зважаючи на те, що четвертий "Байєр", який випереджає підопічних Дітера Хекінга на очко, може втратити очки у дуелі з дортмундською "Борусією", то "Вольфсбурґ" вийде на четверте місце, яке дозволяє брати участь у кваліфікації Ліги чемпіонів. Зважаючи на те, що "Фрайбурґу" виліт загрожує лише теоретично, господарі мають додатковий козир на перемогу.

"Герта" - "Брауншайґ"
Аутсайдеру після 31 туру вдалоь врятуватись у Бундеслізі лише одного разу. У сезоні-1970/71 поталанило "Оберхаузену". То ж цей матч для "синьо-жовтих" на вагу золота. Натомість берлінська команда може і поступитись, адже прописку оформила ще минулого туру. Та й статистика підказує, що варто програти - оформити десяту гру вряд без перемог у чемпіонаті.

"Хофенхайм" - "Айнтрахт"
Господарі поєдинку вже врятовані, а "орли" ще мають теоретичний шанс вилетіти з Бундесліги. Гості програли останні дві гри у чемпіонаті. Шанси на успіх кращі у господарів, адже у другому колі вони здобули п'ять перемог у шести домашніх іграх.   

"Байєр" - "Борусія"Д
Дуже важливий матч для "фармацевтів". Якщо "чорно-жовті" виграють, то "Байєр" може втратити контроль  над місцем у Лізі чемпіонів до кінця першості. Господарям слід дуже попотіти, адже вдома вони не можуть здолати "Борусію" вже шість матчів.

"Ауґсбурґ" - "Гамбурґ"
"Ауґсбурґ" має ще теоретичні шанси потрапити у зону Ліги Європи, а "Гамбурґу" кров з носа потрібна перемога. Вічний Бундеслігіст перебуває на перехідному місці і до безпечного "Штутгарта" бракує чотирьох очок. Якщо "ромби" не виграють, то вже після цього туру можуть стати навіть аутсайдерами.

"Шальке" - "Борусія" М
"Газпромівцям" слід вигравати, аби спокійно почуватися на третьому місці, а "лошаки" вже майже (треба, щоб програв "Аугсбурґ" і все) гарантували собі Лігу Європи і до четвертого ЛЧ-місця їх може привести лише диво.