УКР РУС

Пилявський: Довго не думав, прекрасно знав, хто така "Зоря"

10 березня 2017 Читать на русском

Захисник "Зорі" Андрій Пилявський розповів про своє повернення у луганський клуб.

"Повернення в "Зорю" – позитивний момент для мене. "Зорю" можна назвати моєю рідною командою. Я вже тут був, всіх знаю, тому вливатися не потрібно було. Все пройшло дуже легко.

Чи довго роздумував, чи повертатися в "Зорю"? Вони були в цей час на зборах у Туреччині. Все відбувалося через агента. Він зідзвонився зі мною і сказав, що є такий варіант. Я, звичайно, погодився. Потім вже зв'язався з генеральним директором, головним тренером. Довго не думав, прекрасно знав, хто така "Зоря".

Як родина сприйняла моє повернення в Запоріжжя? Добре. Головне, щоб мені було комфортно в клубі. В плані побуту взагалі немає ніяких проблем. Все відмінно як у клубі, так і в місті.

Майбутній поєдинок проти "Шахтаря"? Так, буде непросто. Але будь-якій команді важко, яка грає проти "Шахтаря". Розуміємо всю відповідальність і готуємося до майбутньої зустрічі дуже серйозно. Попереду ще складний другий етап чемпіонату. Всі це розуміють. Очки потрібні і нам, і їм, тому буде цікавий матч", – розповів Пилявський офіційному сайту "Зорі".

Пилявський: Зрозуміло, що російський чемпіонат сильніший, ніж український

, а також у Viber