УКР РУС

Піке вкотре поглузував з "Реала", розкритикувавши фанатів мадридського клубу

20 квітня 2017 Читать на русском

Захисник "Барселони" Жерар Піке знову потролив "Реал" та його шанувальників.

Після вильоту "Барселони" від "Ювентуса" у чвертьфіналі Ліги чемпіонів вболівальники на "Камп Ноу" оваціями подякували своїм футболістам за цей сезон у єврокубках.

"Дякую фанатам. Ніколи не бачив, що вболівальники на "Камп Ноу" аплодували команді після вильоту з турніру. Пишаюся вами", – написав Піке після матчу у твіттері.

У свою чергу лідери "Реала", зокрема Кріштіану Роналду, отримали порцію критики від своїх фанатів після впевненої перемоги "вершкових" над "Баварією".

Після матчу "Барселона" – "Ювентус" мадридське видання Marca на своєму офіційному сайті створило опитування, запитуючи читачів чи варто фанатам "Барси" аплодувати команді після вильоту з Ліги чемпіонів.

Піке також відреагував на це, залишивши ще одне повідомлення: "Їх дратує те, що фани на "Камп Ноу" дякують своїй команді навіть після поразки, коли вони (фани "Реала", – прим.) критикують своїй команду навіть після проходу у наступну стадію".

Відзначимо, що Піке знову потролив "Реал" у твіттері через гол Роналду з офсайду в матчі проти "Баварії", але капітан "Реала" Серхіо Рамос дав своєму партнеру по збірній Іспанії гідну відповідь.

, а також у Viber