УКР РУС

Піке та Мессі жорстко наїхали на керівників "Барселони", – ЗМІ

31 січня 2017 Читать на русском
Автор: Володимир Лесько

"Барселону" продовжує лихоманити як на футбольному полі, так і поза його межами.

За інформацією авторитетного іспанського журналіста та екс-редактора видання Marca Едуардо Інди, Жерар Піке та Ліонель Мессі жорстко наїхали на деяких представників керівництва "Барселони" у літаку після скандального матчу проти "Бетіса". Тоді, нагадаємо, арбітр не зарахував гол каталонців, хоча м'яч на півметра перетнув лінію воріт.

Найрізкіше у бік босів "блаугранас" висловлювався Жерар Піке, який звинуватив їх у непідтримці команди та відсутності публічних заяв, де б засуджувались несправедливі рішення арбітрів щодо каталонського клубу.

Неймар висміяв суддівство в матчі "Бетіс" – "Барселона" через вкрадений гол і пенальті

"Ви не протестували, ви нічого не сказали після гри. Попереду на нас очікує матч з "Атлетіко", де може виникнути проблема з арбітражем. І ви знову будете мовчати, знову говоритимете містеру (Луїсу Енріке – "Футбол 24"), щоб він теж мовчав?", – процитував Інда слова Піке у програмі El Chiringuito.

У відповідь на такий різкий випад з боку Піке деякі боси "Барселони" пригрозили, що більше не полетять з командою на виїзні матчі.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу