УКР РУС

Піке подарував Арбелоа бутси Коноплянки, - Mundo Deportivo

28 грудня 2015 Читать на русском

Видання Mundo Deportivo відзначило день сміху в Іспанії кумедною статтею про примирення захисника "Барселони" Жерара Піке з оборонцем "Реала" Альваро Арбелоа.

Нагадаємо, що після дискваліфікації "Реала" з Кубка Іспанії Піке відверто насміхався з мадридців в Твіттері, наштовхнувшись на відповідь з боку Арбелоа. Жерар вкотре промовчати не зумів і назвав Альваро лише своїм "Conocido. Cono...cido". Здавалося б нічого образливого, адже в перекладі з іспанської це слово означає "знайомий". Однак, Піке зробив акцент на першій частині - "Cono", що перекладається, як конус для тренувань.

Саме слово "Cono" стало ключовим у саркастичній статті Mundo Deportivo про примирення Піке та Арбелоа. Захисник "Барси", нібито, зустрівся з "реалівцем" в ресторані "Конос" та подарував йому платівку Шинейд О'Коннор, бутси Коноплянки та рукавички камерунського голкіпера Тома Н'Коно. У відповідь Піке отримав від Арбелоа фото колишнього президента "Реала" Сантьяго Бернабеу (друга частина прізвища Жерара саме Бернабеу, - прим.) та прапор Іспанії.

Нагадаємо, два роки тому на день сміху, який в Іспанії відзначають 28 грудня, жертвою насмішок Mundo Deportivo став екс-захисник "Барселони" Дмитро Чигринський.