УКР РУС

"Підпис виконаний не Прокоповичем, а іншою людиною". Експерт-графолог про рішення Комітету з питань стадіонів щодо матчу "Полтава" – "Шахтар"

17 квітня 2017 Читать на русском

Журналісти "Профутболу" звернулися до незалежної судово-експертної установи, аби перевірити справжність підпису голови комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Геннадія Прокоповича.

Київська незалежна судово-експертна установа оцінила справжність підпису голови комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Геннадія Прокоповича під протоколом Комітету ФФУ, який постановив заборонити проведення матчу розіграшу 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" – "Шахтар" на стадіоні "Локомотив".

"Підпис виглядає достатньо грубою підробкою. Переважно, якщо роблять підробку, то виконують її більш старанно. Не можу сказати, що тут готувались ретельно. Підпис виконаний не Прокоповичем, а іншою людиною, з наслідуванням", заявила графолог Олена Кривошеїна.

Повна версія сюжету програми "Профутбол":

Матч 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" – "Шахтар" не відбувся через незадовільний стан газону. До речі, УПЛ була готова профінансувати проведення матчу на стадіоні "Ворскла". Пізніше господарям поля присудили поразку.

Як Комітет з питань стадіонів пояснив заборону грати на "Локомотиві" матч "Полтава" – "Шахтар"

, а також у Viber