УКР РУС

Підозрілий рух ставок і сума майже в 50 тисяч євро на гру чемпіонату U-19

19 листопада 2016 Читать на русском
Автор: Володимир Скиба

"Футбол 24" прослідкував за ставками на матч чемпіонату України U-19 "Олімпік" – "Карпати".

На матч 16-го туру чемпіонату України U-19 між "Олімпіком" та "Карпатами" була поставлена достатньо велика сума, як для цього турніру – близько 50 тисяч євро. Але найцікавішим є не сума, а саме хід ставок на цей матч.

Для того, щоб ви розуміли розклад сил перед грою – обидві команди йдуть в середині таблиці, перед цим туром "Олімпік" був 7-м, а "Карпати" 8-ми, маючи 1 гру в запасі. Донецька команда за останні 4 матчі програла 3 гри та одну зіграла внічию (різниця голів 3:10), а "Карпати" впевнено перемогли в останніх 3 матчах (різниця голів 9:2).

Львівська команда і відкрила рахунок на 4-й хвилині, але на них майже не ставили. Натомість, на "Олімпік" до цього моменту перед грою та за перші хвилини було поставлено близько 9 тисяч євро. І навіть те, що команда програвала, не позначилось на цій тенденції. До 29-ї хвилини, коли рахунок став 1:1, сума ставок на "Олімпік" складала близько 20 тисяч євро.

З них близько 8 тисяч – на коефіцієнт 2,5-3, який був після того, як команда програвала в рахунку. Сам коефіцієнт на перемогу "Олімпіка" знизився з 3 до 2,5 з 5-ї по 20-ту хвилину попри те, що команда програвала у рахунку. Проте основний потік ставок у цей час був не на біржі Betfair. До того ж, приблизно з однаковим інтервалом в часі з’являлись ставки приблизно на одну і ту ж суму – від 700 до 1000 євро.

На самому початку 2-го тайму перед другим голом "Олімпіка" на 48-й хвилині на цю команду було поставлено загалом вже трохи більше 25-ти тисяч євро.

І тут сталось те, чого, судячи з усього, й очікували. За 6 хвилин (3 48-ї по 54-ту) "Олімпік" забив три голи. Потім команди обмінялись голами на 63-й і 66-й хвилині, зробивши рахунок 5:2. Все це, як і гол "Карпат" на 86-й хвилині, не повпливало на рух ставок, і до кінця гри на "Олімпік" поставили ще приблизно 18 тисяч євро, щоправда, вже на невеликий коефіцієнт.

При цьому, до матчу та під час гри на нічию та перемогу "Карпат", які перебували у набагато кращій формі в останніх матчах, в сумі було поставлено близько 1,5-2 тисячі євро. Ставки на тотали склали 2-3 тисячі. В інших матчах туру в чемпіонаті U-19 загалом суми ставок на кожен матч не перевищували кілька тисяч євро.

Інформація по ставках: betfair

Як відрізнити договірний матч від чесної гри

Як здаються ігри. Варіанти договірних матчів