УКР РУС

Підопічні Сачка зупиняють команду Вернидуба. "Ворскла" - "Зоря" - 2:0

23 листопада 2014 Читать на русском

Полтавська "Ворскла" несподівано здобула впевнену перемогу у матчі із луганською "Зорею".

Підопічні Юрія Вернидуба, які востаннє програвали ще влітку, не зуміли продовжити своєї успішної серії. Каменем спотикання стала "Ворскла", яка сьогодні заслужено здобула три очки.

Господарі поля не мали великої переваги, але були більш небезпечними попереду, що дало результат аж під кінець першого тайму. На 43 хвилині автоголом відзначився Гордієнко. Після перерви гості намагалися швидко відновити паритет, але захист "Ворскли" діяв безпомилково. Зазначимо, що гравці "Зорі", які повернулися із табору збірної України, сьогодні не змогли продемонструвати свій талант на полі, що негативно позначилося на грі команди.

На 76 хвилині Ковпак забив другий гол, значно ускладнивши завдання луганчанам. Друга половина тайму пройшла на зустрічних курсах, але з кожною хвилиною ставало зрозуміло, що "Зоря" сьогодні врешті-решт програє. Відтак все завершилося впевненою перемогою "Ворскли", яка збільшує свої шанси у боротьбі за єврокубки.

Склади команд:

"Ворскла" - Богуш, Сапай, Ткачук, Даллку, Громов, Чеснаков, Ткачук, Скляр, Турсунов (Міщенко, 62), Ковпак (Баранник, 83), Янузі (Маркоскі, 90).

"Зоря" - Сантіні, Гордієнко, Ігнятьєвіч, Вернидуб, Караваєв (Петряк, 62), Малиновський (Ліпартія, 73), Чайковський (Любеновіч, 58), Грицай, Каменюка, Хомченовський, Будковський.

"Ворскла" - "Зоря" - 2:0

Голи: 1:0 - Гордієнко (43 авт), 2:0 - Ковпак (76)

"Ворскла" - "Зоря" онлайн трансляція матчу.