УКР РУС

Під час фіналу Кубка Конфедерацій-2017 будуть протестовані планшети зі статистикою

2 липня 2017 Читать на русском

Під час сьогоднішнього фіналу Кубка конфедерацій збірні Чилі та Німеччини візьмуть участь в тестуванні ще однієї футбольної технології, інформує офіційний сайт ФІФА.

ФІФА надасть двом командам планшети, які дозволять аналітикам і медичному персоналу збірних в режимі реального часу отримувати доступ до статистики гравців і відео матчу. Метою даної ініціативи є краще розуміння, які можливі плюси і мінуси наявні при використанні електронних засобів комунікації в технічній зоні. Вперше тест даної технології буде проводитися під час турніру ФІФА.

Кожній команді буде передано по три планшети: один – аналітику, що спостерігає за матчем з трибун, другий – аналітику, що знаходиться на тренерській лаві, і третій – представнику медичного штабу. Планшети нададуть доступ до відео матчу, що транслюється з 30-секундною затримкою, а також до ігрової статистики футболістів (паси, швидкість, підкати, пресинг і інші ігрові показники, які будуть реєструватися спеціальною оптичною системою).

Вирішальний поєдинок Кубка Конфедерацій-2017 між Німеччиною та Чилі розпочнеться сьогодні о 21.00. Слідкуйте за текстовою онлайн-трансляцією на сайті "Футбол 24".

Відаль: Відеоповтори? Нові правила створюють труднощі