УКР РУС

Петряк: "Зорі" нікуди діватися, потрібно здобувати позитивний результат

2 листопада 2016 Читать на русском

Хавбек "Зорі" Іван Петряк поділився очікуваннями від матчу проти "Фейєнорда" в рамках 4-го туру групового етапу Ліги Європи.

"В першу чергу ми чекаємо дуже важку гру. Так, нам нікуди діватися, бо для подальшого виходу з групи треба здобувати позитивний результат. Тому викладемося на повну, щоб здобути три очки.

Варто сказати, що я зіграв невдало в першому матчі з "Фейєнордом". Нам не вистачало агресивності в атаці, ми не змогли зіграти на належному рівні. Як ми будемо грати завтра, поки говорити не буду, але впевнений, ми врахуємо свої помилки.

Нам дуже приємно, що на наші матчі ходить стільки людей. "Зоря" заслуговує на підтримку, і ми постараємося віддячити вболівальникам гарною грою", – зазначив Петряк.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Матч 4-го туру групового раунду Ліги Європи "Зоря" – "Фейєнорд" відбудеться 3 листопада на стадіоні "Чорноморець". Початок о 20:00. Станом на 28 жовтня продано 17 тисяч квитків. Матч обслужать арбітри з Данії. До слова, голландці вдруге поспіль втратили очки перед зустріччю з командою Вернидуба.