УКР РУС

Петряк: Найбільш небезпечні гравці Словенії - Ілічіч та Кампль

12 листопада 2015 Читать на русском

Вінгер "Зорі" Іван Петряк поділився емоціями від виклику до національної збірної України та розповів про свої цілі.

"Перед тренуванням в "Зорі" про виклик до збірної повідомив головний тренер Юрій Вернидуб. Тоді ж мене вся команда і привітала. Якщо чесно, я про це взагалі не думав. Просто працював, тренувався... Звичайно, дуже приємно, що на мене звернули увагу.

З Михайлом Фоменком особисто поспілкувались у перший же день. Він у мене багато чого запитував: і про побут, і про "Зорю", і взагалі моїм життям цікавився. У нас вийшла людська, чоловіча розмова.

У збірній прийняли відмінно. Вже познайомився ближче з хлопцями, з якими раніше особливо не перетинався. Але на спілкування поки що було часу мало. В основному поки мене підтримують партнери по "Зорі".

Щодо Словенії, то знаю, що там багато хороших футболістів, які грають в топ-чемпіонатах Європи. Команда досить рівна, але я б виділив Ілічіча і Кампля. Та й воротарі у словенців сильні. Але хто б нам не попався, настрій в будь-якому випадку був би позамежним. Занадто високі ставки на це протистояння, всі хочуть потрапити на Євро.

Які гравці, що грають на моїй позиції, подобаються? Мабуть, Азар і Неймар. Зараз є багато сильних гравців. А ось про зірок минулого я мало можу сказати. У той час я так пильно за футболом не стежив, а щоб судити, треба повністю переглядати матчі. Хоча ось огляди матчів зі Словенією в 1999 році я дивився", - сказав Петряк.

Читайте також:

Петряк: З Коноплянкою у нас здорова конкуренція за місце в збірній України (ВІДЕО)

Кампль: Хороші результати у відборі маємо завершити перемогою над Україною