УКР РУС

Петряк: Кожен другий в МЮ під 2 метри зросту і по 100 кілограм

9 грудня 2016 Читать на русском

Півзахисник "Зорі" Іван Петряк поділився емоціями після матчу проти МЮ в рамках 6 туру Ліги Європи.

"Перший раз беремо участь в Лізі Європи. Команда у МЮ дуже сильна. Кожен другий під 2 метри зросту, по сто кілограм. Складно з ними боротися. Трохи десь не вистачило сил і посипалися морально після першого пропущеного гола. З такою командою борешся, викладаєшся... Коли пропускаєш гол, розумієш, що треба відіграватися, але це дуже складно зробити і боїшся отримати ще в свої ворота.

Звичайно, засмутилися. Тому що в першому таймі, в принципі, виконували установку тренера. Чи не давали МЮ створювати моменти, хоча грали від оборони. По іншому ніяк. Могли б побігти вперед, але ми знаємо, хто там грає в атаці. Вони б нас просто розірвали ще в першій половині. У другому таймі на нас вплинув швидкий гол. Стало складніше. Ми засмутилися, але ми дивимося на речі реально. Складно з ними грати. Команда технічно оснащена, дуже складно конкурувати з ними", – сказав Петряк.

“Зоря” поступилась МЮ в Одесі. Дивіться відео голів і огляд матчу. Також читайте наші підсумки цього протистояння. Моурінью похвалив луганську команду після матчу.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу