УКР РУС

Петряк і його вагітна дружина отримали погрози від гендиректора Ференцвароша, – агент хавбека Піроженко

7 травня 2019 Читать на русском

Агент півзахисника угорського Ференцвароша Івана Петряка озвучив нові деталі конфлікту, через який українець оформив перехід до МОЛ Віді.

"Орош Пал (гендиректор Ференцвароша – Футбол 24) провокує фанатів, виправдовуючи свою бездіяльність, погрожує Івану та його вагітній дружині. Чи є в Ороша дитина? Як він може собі таке дозволяти?

Ребров детально прояснив ситуацію щодо скандального трансферу Петряка – тренер став на бік гравця

Для прикладу, фанати пишуть, погрожують, це все спровокував Орош Пал. Він заявив, що Петряка цікавлять лише гроші, що він – зрадник. Та це не той випадок. Чотири дні тому Іван сказав, що хоче залишитися, але майбутнє повинні визначити прямо зараз.

Наразі я бачив лише слова та коментарі з одного боку. Якщо фанати хочуть зробити висновки, то повинні вислухати й нас", – заявив Піроженко в коментарі Csakfoci.hu.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо про перехід Івана Петряка до складу Віді. Гендиректор Ференцвароша заявив, що клуб не зміг задовольнити фінансові апетити українця. Пізніше угорський гранд виключив Петряка зі складу й той вже позбувся місця в роздягальні. Натомість агент 25-річного хавбека Іван Піроженко анонсував скандальне інтерв'ю на угорському телебаченні за мотивами скандального трансферу.

"У Туреччині нас із Селезньовим зустрічали кримінальні авторитети". Іван Піроженко – про закони агентського бізнесу