УКР РУС

Петраков: У Новій Зеландії на збірну України готуються прийти 6 тисяч росіян

11 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер української збірної віком гравців до 20 років розповів про підтримку, яка очікує на наших футболістів під час Чемпіонату світу, що стартує 30 травня.

"Під час поїздки в Нову Зеландію на жеребкування турніру я зустрічався з групою людей з української діаспори. В Окленді проживає близько 800 українців, які вже готуються вболівати за нас. Також приємно, що на трибунах будуть і наші співвітчизники з Австралії.

Крім того, наскільки мені відомо, прийти на матчі України на ЧС-2015 готуються понад 6 тисяч росіян, що проживають в Новій Зеландії. Збірна Росії не пробилася у фінальну частину Мундіалю, тому росіяни збираються підтримати нас. Мені говорили, що вони вже активно скуповують квитки", - розповів Олександр Петраков.

Нагадаємо, ЧС-2015 (U-20) відбудеться у Новій Зеландії з 30 травня по 20 червня. Збірна України розпочне свій виступ у перший же день турніру матчем проти господарів в Окленді, 2 червня зіграє проти М'янми в Фангареї, а 5 червня повернеться в Окленд на матч проти США.