УКР РУС

Перший пішов! Вільягра йде з Металіста.

2 лютого 2015
Автор: Денис Савченко

Я просто залишу це тут..

 

1) Один з кращих правих захисників українського чемпіонату Крістіан Вільягра перейшов з "Металіста" до аргентинського "Росаріо Сентраль" (де й починав свою кар'єру). Контракт підписаний на рік.

2) Офіційний сайт харків'ян не те, що просто мовчить, він навіть "ні кує, ні меле" про цей трансфер. Профіль гравця до цих пір є на сайті клубу. Сума трансферу та її деталі не повідомляються, так само, як було з тим же Дієго Соузою, Себастьяном Бланко та Алехандро Гомесом

3) Хто наступний? Моледо, Торсіглєрі, Торрес, Хав'єр? Ну, без перших трьох "Металіст" якось обходився в першому колі чемпіонату. А ось втрата Хав'єра, головного "мозку" команди, може стати фатальною.

4) Також, не слід виключати можливість переходу Дішленковіча, Гуйе та Коєльо. Хоча, блудний Жажа, розуміє - тільки в "Металісті" гра в нього "клеїться". Едмара не будемо брати до уваги, оскільки він в нас сімейний український хлопець))

5) Кого випускати на заміну? Останні придбання - біженці з фінансово-нестабільного "Чорноморця" Бобко та Ковальчук, які ризикнули змінити "шило на мило". І, звичайно ж, гравці з молодіжки - здається, вічний резерв у Рахаєва.