УКР РУС

"Перший матч виявився для Бойка непростим". Реакція тренера "Бешикташа" і турецьких ЗМІ на дебют Дениса

11 лютого 2016 Читать на русском

"Футбол 24" зібрав відгуки турецьких ЗМІ про дебют Дениса Бойка в "Бешикташі". Шенол Гюнеш - тренер "Орлів" - також прокоментував гру за участю українського голкіпера.

"Бойко пропустив два дебютних голи!"

З такими заголовками можна знайти звіти про вчорашній кубковий матч "Бешикташ" - "Коньяспор" (1:2), в якому голкіпер національної збірної України Денис Бойко невдало дебютував за свій новий клуб.

Відео забитих голів

"Штрафний удар на 65-й хвилині завершився елегантним пострілом Байїча в ворота Дениса Бойка - 1:1", "Бойко невдало зіграв на виході. Коли він повернувся в ворота, щоб відбити удар, було вже пізно. Бойко виймав м'яч із сітки воріт після удару Волкана Фіндіклі - 1:2 ", - як і багато інших видань, просто описує голи в ворота Дениса Бойка "Yeni Safak".

Турецький інформаційний ресурс "Fotomac" негативно оцінив гру Бойка

"У чвертьфінальному матчі Кубка Туреччини, тренер "Бешикташа" Шенол Гюнеш довірив місце у воротах своєму новому придбанню - Денису Бойку. Перше випробування в матчі Кубка для воротаря Бойка не можна назвати вдало пройденим", - наголошується в післяматчевому звіті на сайті ресурсу.

"Не сподобалася гра Бойка і вболівальникам, які висловлювали думки про необхідність повернути Толгу Зенгіна. Бойко почав свої виступи з двох помилок в першій грі, які привели до пропущених голів. Невдала гра під час штрафного удару і на виході з воріт призвели до поразки", - підсумував "Fotomac".

"Новий воротар Бойко невдало почав у "Бешикташі"

"Бойко, не так давно перейшов у "Бешикташ", вчора зіграв у своєму першому матчі. У грі зробив дві грубі помилки і пропустив два голи від "Коньяспора".

"28-річний голкіпер, провів на лавці 2 останніх офіційних матчі "Бешикташа". Бойко зробив грубу помилку на виході, після якої був пропущений 2-й гол в ворота "Бешикташа".

"Бойко в першому матчі було нелегко", - Шенол Гюнеш

Головний тренер "Бешикташа" Шенол Гюнеш, в свою чергу, підтримав Дениса.

"Бойку в першому матчі було нелегко. Він показав, що старається. Але перший матч виявився не таким простим. Команда знає, наскільки важким для нього був цей матч".

Олександр Москаленко, Футбол 24

Чи стане Денис Бойко основним голкіпером "Бешикташа"? Конкуренти українця: воротар-мотала і німецький турок

"Денис каже: "Тату, буде важко - "Бешикташ" грає без захисту". Олександр Бойко – про вибір свого сина, екстремальне життя в Іраку і приколи Лобановського

Фігура і краса дружини Бойка довели турецькі ЗМІ до божевілля (ФОТО)