УКР РУС

Перший гол та перемога у Львові. "Карпати" - "Говерла" - 1:0. ВІДЕО

25 серпня 2013 Читать на русском

Львівські "Карпати" у принциповому поєдинку здобули мінімальну перемогу над ужгородською "Говерлою".

З перших хвилин поєдинку господарі поля побігли вперед забивати швидкий гол. Однак відзначитися у воротах “Говерли” на початку зустрічі, незважаючи на два хороші моменти, так і не вдалося. “Карпати” продовжували контролювати хід поєдинку й намагалися кожного разу якось по-іншому підступити до володінь Бабенка. Натомість ужгородці більше зосередилися на грі в обороні й чекали свого моменту, щоб впіймати львів'ян на контратаці.

Варто зазначити, що “зелено-білі” домінували по полі впродовж цілого тайму, лише у кінці 45-хвилинки “Говерлі” вдалося вирівняти гру та створити кілька атак.
Додамо, що з боку гостей запам'ятався штрафний удар Лисенка, який після подачі зі стандарту влучив у поперечку.

У другому таймі картина гри дещо змінилася. “Говерла” почала більше контролювати м'яч та увімкнула наступну швидкість. Однак господарі поля все ж втримали свою перевагу, яку реалізували на 58 хвилині матчу. Зеньов після красивого пасу Гладкого відправив м'яч у сітку, що у підсумку дозволило “зелено-білим” відсвяткувати перемогу.

Якщо аналізувати гру команд у цілому, то варто зазначити, що команди створили приблизно однакову кількість небезпечних моментів. Однак у діях “карпатівців” було більше креативності, гостроти та впевненості. Тому можна сказати, що львів'яни справедливо здобули три очки. Тим більше, що матч відбувався у Львові, де місцеві вболівальники вже встигли забути коли їхні улюбленці востаннє перемагали.

Склади команд:

"Карпати": Підківка, 17. Страшкевич, 24. Пашаєв П., 21. Балажіц, 9. Федорчук, 27. Голодюк, 31. Тищенко І., 32. Пластун, 8. Костевич, 20. Зеньов, 10. Гладкий
Запасні: 29. Ільющенков, 5. Гітченко, 94. Мірошниченко Д., 19. Мартинюк, 70. Годвін, 36. Гудима, 77. Бохашвілі

"Говерла": 33. Бабенко Д., 2. Орос, 6. Цуррі, 21. Лазевскі, 22. Лисицький, 7. Райчевіч, 15. Трухін, 23. Люлька, 70. Іканде, 9. Ле Таллек, 11. Лисенко
Запасні: 12. Бендер А., 3. Сербул, 5. Єзерський, 14. Дандеа, 4. Балафас, 18. Кополовець, 10. Балашов

"Карпати" - "Говерла" - 1:0

Гол: Зеньов 58

"Карпати" - "Говерла" онлайн трансляція матчу.