УКР РУС

Перший гол головою та вилучення на день народження. Огляд матчів 4 туру Бундесліги

22 вересня 2014 Читать на русском

Про "найдовший" гол та що означає "41" у руках Філіпа Лама у короткому огляді туру першості Німеччини.

83 - Моріц Штопелькамп забив історичний гол, вистріливши з віддалі 83 метрів.

13 - Цього сезону після чотирьох турів зафіксували лише 13 домашніх перемог. Минулого сезону на цей момент було аж 22 звитяги господарів.

16 - Ця цифра зафіксувала ще одне історичне явище у Бундеслізі. Після чотирьох стартових турів ніколи у Бундеслізі команди не розходилися миром аж 16 разів.

6 - На даний момент суперники не змогли забити бодай гол у шести поєдинках. За весь минулий сезон було лише 13 нульових нічиїх.

41 - Серія нульових нічиїх накрила гольову ознаку протистояння дербі у Кельні між "Кельном" та "Борусією М". Вперше "цапки" і "лошаки" у Кельні не забили на двох бодай гол. У попередніх 40 протистояннях неодмінно були голи.

74 - Нульовою пеленою накрило і "Баварію". Вперше з травня 2012 року "Баварія" у Бундеслізі зіграла у нульову мирову. У 74 іграх між цим баварці чи суперники забивали хоча б гол.

18 - У стількох іграх підряд пропустив "Вольфсбурґ" бодай гол, що є антирекордом "вовків".

0 - Лише ушосте в історії Бундесліги команді не вдалося за перші чотири тури першості забити принаймні гол. Список поповнив "Гамбурґ".

0 - "Кельн" став шостою командою в історії Бундесліги, яка не пропустила жодного гола за перші чотири гри першості.

6 - "Шальке" не програв жодної офіційної гри сезону (шість матчів). Востаннє "кобальтові" так не програвали 47 років тому.

5 - "Вольфсбурґ" виграв останні п'ять офіційних домашніх ігор проти "Байєра".

3 - "Штутґарт" утретє поспіль не може забити гол - довшої такої серії в історії виступів швабів у Бундеслізі не було.

6 - Вчися, Ліонелю. Ерік Чупо-Мотенг вшосте підійшов до 11-метрової позначки у матчі Бундесліги і вшосте реалізував пенальті.

100 - Гравець "Герти" Валентін Штокер отримав соту жовтку карту серед всіх гравців Бундесліги цього сезону. Гравцеві збірної Швейцарії для жовтого ювілею вистачило лише двох хвилин на полі.

2 - Вперше за ери Кльопа "Борусія Д" програла дві з чотирьох стартових ігор чемпіонату.

8 - Лідер першості "Падерборн" після чотирьох турів має в активі 8 очок. Минулого сезону у другій лізі команда після чотирьох ігор набрала лише два очка.

21 - Юліан Дракслєр на свій 21-ий день народження забив перший гол головою у Бундеслізі і заробив перше вилучення у професіональній кар'єрі.

5 - За перші три тури було лише одне вилучення. У четвертому турі достроково приймати душ пішли аж 5 гравців.

5 - У цьому турі арбітри вказували на точку 5 разів. У попередніх турах такого 11-метрового ажіотажу не було.