УКР РУС

Перші троє у гостях - буде цікаво. Анонс 22 туру Бундесліги

22 лютого 2014 Читать на русском

Лідер першості завітає до "Гановера", а хлопці Кльопа спробують не втратити очки у Гамбурзі.

"Нюрнберґ" - "Брауншвайґ"
"Синьо-жовті" ще живуть. Завдяки перемозі 4:2 над "Гамбурґом" новачок зберіг шанс на прописку у Бундеслізі.  "Три очка нам неодмінно допоможуть", - каже капітан команди Карім Белларабі. "Нюрнберґ" переміг в гостях "Ауґсбурґ", тож вдома також захоче принаймні не програти. Цікавий поєдинок у низах.

"Гамбурґ" - "Борусія" Д
Мірко Сльомка береться рятувати "Гамбурґ". Момент дуже неприємний, адже в гостях віце-чемпіон Німеччини, який тепер, здається, знайшов свою гру. Проте Сльомка радіє такому супернику, який "є фантастичний, проти якого можна показати, що команда ще дихає".

"Борусія" М - "Хофенхайм"
"Лошаки" застрягли у зимовій сльоті. Лише у минулому турі вдалося здобути перше очко у другому колі. Після першого кола хлопці Люсьєна Фавра були на курсі Ліги чемпіонів, а тепер хіба що за ЛЄ боротись. "У боротьбі за Європу у таких іграх, як з "Ґамбурґом", ми повинні вигравати", -  розуміє Ґраніт Джака.

"Фрайбурґ" - "Ауґсбурґ"
Після поразки у Мюнхені хлопці з міста-побратима Львова захочуть виправдатись. Не забути про очки захочуть і гості, які лише в останньому турі програли вперше за останні 8 матчів.

"Штутґарт" - "Герта"
За перше очко у новому році! Під таким гаслом шваби виходять на двобій зі столичними гостями. У другому колі гірше за "Штутґарт" виступає лише "Гамбурґ", у якого гріші гольові показники. "Герті" також похвалитись нема чим похвалитись - три очка із чотирьох матчів...

"Вольфсбурґ" - "Байєр"
Непоганий шанс для "вовків" зберегти шанси потрапити у Лігу чемпіонів. "Фармацевти" не у найкращому гуморі після поразки від ПСЖ. Тож "вовки" можуть їх просто з'їсти.   

"Айнтрахт" - "Вердер"
Зустріч двох сусідів - дванадцятого і тринадцятого, у яких майже ідентичні показники:  5 - 6 - 10 - 21 очко. Різниця лише у різниці очок. Буде цікаво.

"Гановер" - "Баварія"
Пропустили два "сухарики" від "Майнца". Тепер напевне доведеться приймати пайок від футбольного монстра з Мюнхена. Дві перемоги і дві поразки у другому колі. Куди похитнуться шальки терезів? Коли ж нарешті програє Ґвардіола?