УКР РУС

Перша перемога полтавців над "олімпійцями". "Ворскла" - "Олімпік" - 3:1

9 травня 2015 Читать на русском

Сьогодні у рамках 23 туру УПЛ "Ворскла" приймала донецький "Олімпік".

У "ворсклян", які прагнуть потрапити у Лігу Європи, не надто вдало складались відносини з "Олімпіком". Команда Сачка не здобула жодної перемоги, двічі зігравши внічию і один раз зазнавши поразки, яка коштувала місця у півфіналі Кубку України. Відтак мотивація у полтавців зашкалювала.

Проте матч для господарів почався не надто вдало. Скляр пішов у дриблінг на останньому рубежі оборони, а Іса легко обезм’ячив його і віддав класний пас на Кадімяна, який влучно скерував снаряд у кут воріт Богуша. "Ворскла" розізлилась ще більше і у наступній же атаці після кількох грубих позиційних помилок від оборони "Олімпіка" Громов  увірвався у карну зону донеччан і був збитий суперником. Пенальті безкомпромісно виконав Ковпак і зрівняв рахунок.

"Ворскла" продовжила нагнітати. Скляр здійснив підбір біля своєї штрафної зони і протягнув м’яч до чужої, звершивши забіг влучним, потужним пострілом у кут воріт. Ще більший відрив від "Олімпіка" забезпечив Шиндер, скориставшись провалом захисника і реалізувавши вихід сам на сам.

У другій половині гри "Ворскла" здебільшого зосередилась на збереженні награного гандикапу. Полтавці високо оборонялись і не йшли великими силами на ворота суперника. Гра перейшла у середину поля і воротарі практично не мали роботи.

Врешті полтавці довели справу до фінального свистка, зберігши рахунок першого тайму. "Ворскла" зміцнює позиції у зоні Ліги Європи, а "Олімпік" зазнає чергової поразки.

Склади команда та коментар матчу у текстовій онлайн трансляції матчу

"Ворскла" - "Олімпік". Текстова онлайн трансляція