УКР РУС

Ліверпуль здобув першу перемогу в чемпіонаті, Саутгемптон вирвав перемогу на останніх хвилинах

19 серпня 2017 Читать на русском

У рамках 2 туру АПЛ Уотфорд здолав Борнмут, Вест Бромвіч переміг Бернлі, Ліверпуль впорався з Крістал Пелас, а Саутгемптон вирвав перемогу на останніх хвилинах.

Уотфорд переміг Борнмут завдяки голам Рішарлісона та Капу у другому таймі.

Вест Бромвіч переміг Бернлі завдяки голу Робсона-Кану на 71 хвилині. А на 83 хвилині той же Робсон-Кану був вилучений за грубу гру.

Лестер повів у рахунку дуже швидко. Вже на 1 хвилині Оказакі був першим на добиванні після проходу та удару Мареза і вивів "лис" уперед. В другому таймі після подачі з кутового Мареза відзначився Магуайр.

Саутгемптон переміг Вест Хем завдяки голам Габ'ядіні та Тадіча, молотобійці відповіли на це голом Чічаріто. Відзначимо, що Вест Хем з 33 хвилини грав у меншості, Арнаутовіча видалили за навмисний удар ліктем. У другому таймі Чічаріто зрівняв рахунок, але на 3 компенсованій хвилині Остін з пенальті приніс перемогу Саутгемптону.

Ліверпуль переміг Крістал Пелас при великій перевазі червоних у володінні м'ячем та великій кількості ударів. На 73 хвилині Мане скористався помилкою захисника і метрів з 5 направив м'яч у ворота.

Чемпіонат Англії, 2 тур

Борнмут – Уотфорд – 0:2

Голи: Рішарлісон, 73, Капу, 86

Бернлі – Вест Бромвіч – 0:1

Голи: Робсон-Кану, 71

Вилучення: Робсон-Кану, 83

Лестер – Брайтон – 2:0

Голи: Оказакі, 1, Магуайр, 55

Ліверпуль – Крістал Пелас – 1:0

Голи: Мане, 73

Саутгемптон – Вест Хем – 3:2

Голи: Габ'ядіні, 12, Тадіч, 38 (пен.), Остін, 90+3 (пен.) - Чічаріто, 45, 74