УКР РУС

Перша ліга: Миколаїв мінімально обіграв Геліос, Волинь здолала Оболонь-Бровар

13 квітня 2018 Читать на русском

Завершились перші матчі 27 туру Першої ліги. Читайте звіти про матчі на Футбол 24.

У першому матчі Миколаїв приймав Геліос. Розпочали команди поєдинок дуже обережно і до перерви не змогли відкрити рахунок.

На початку другого тайму господарі зуміли реалізувати свій шанс. Геліос мав декілька нагод, аби відновити статус-кво, проте реалізувати їх не зміг. У підсумку – мінімальна перемога Миколаєва.

Після 27 матчів Миколаїв має в активі 34 очки та перебуває на 10 місці, Геліос із 46 заліковими балами перебуває на 6 місці турнірної таблиці.

Перша ліга, 27 тур

Миколаїв – Геліос – 1:0

Гол: Семенина, 49

У другому поєдинку Оболонь-Бровар приймав Волинь. Обидві команди перебувають унизу турнірної таблиці, тому не показували відкритий футбол.

Втім, гості діяли активніше, і на 32-й хвилині Гордійчук зумів вивести свою команду вперед. До кінця поєдинку глядачі побачили ще декілька гострих моментів у виконанні обох команд, але рахунок на табло залишився незмінним.

Перемога дозволила Волині набрати 27 очок та поки що покинути зону вильоту, Оболонь-Бровар залишився на 12 місці із 30 заліковими балами.

Оболонь-Бровар – Волинь – 0:1

Гол: Гордійчук, 32

"Коли побачив Ракицького у Львові, то зірвався на ноги". Лідер "Загорецької" про Карпати, симпатію до Мілевського і "Та й таке"