УКР РУС

Перотті: Можливо, Ромі не вистачає досвіду

22 лютого 2018 Читать на русском

Хавбек Роми прокоментував поразку від донецького Шахтаря у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Півзахисник Роми Дієго Перотті вважає, що римлянам не вистачило досвіду, аби довести матч до переможного результату, повідомляє Mediaset Premium.

Шахтар – Рома: чи заслуговував Тайсон на вилучення за удар Перотті?

"Ми повинні грати краще, проаналізувати, що у нас не вийшло у другому таймі, і пам'ятати про те, що перемога 1:0 в матчі-відповіді виведе нас до чвертьфіналу.

Чесно кажучи, теж задаюся питанням про те, що трапилося після перерви. З огляду на хід гри в першому таймі, ми повинні були перемагати в цьому матчі. Ми вкрай розчаровані жахливим другим таймом, але самі винні в цьому. Я не шукаю виправдань. Нас рано ховати в цьому протистоянні, але якби не вибили м'яча із лінії воріт, третій гол міг вбити інтригу.

Прикрий результат, адже ми забили гол на виїзді і грали добре. Не знаю, чи вибив перший м'яч Шахтаря нас з колії, або ми вже самі знітилися до того моменту. В мене немає відповіді.

Можливо, нам трохи не вистачає досвіду. Але все, що ми можемо зробити – це закрити рот і наполегливо працювати. Подивимося, що буде в матчі-відповіді", – сказав Перотті.

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Шахтар переміг Рому з рахунком 2:1. Матч-відповідь відбудеться 13 березня.