УКР РУС

Перейра: Мене не цікавить, зіграє Фред чи ні

4 серпня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Фенербахче" Вітор Перейра поділився враженнями напередодні повторної гри 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів з "Шахтарем" у Львові.

І знову не могло обійтись без теми Фреда, тим паче, що "Фенербахче" примудрився подати протест на результат першого матчу в Стамбулі через участь у ньому бразильського півзахисника.

"Я - тренер команди "Фенербахче". Мене не цікавить, зіграє Фред чи ні. Моє завдання - тренувати команду свою", - відповів Перейра.

"Те, що грав проти батька і сина Луческу, думаю, що це гарний збіг. Це не зустріч тренерів, а зустріч двох команд. Зробимо все, що в наших силах, щоб пройти в наступний раунд. У нашій команді і новий тренер, і багато нових футболістів - нам важко грати проти команди, з якою досить давно працює один тренер, а команда виступає тривалий час одним складом. "Шахтар" сильний, але ми теж добре підготувалися. Ми виправили помилки першого матчу, подивимося, хто виграє в другому поєдинку", - продовжив португальський фахівець.

Вітор Перейра, як і під час першого матчу в Стамбулі, перебував у прекрасному настрої і не забував жартувати. На питання турецького журналіста, чи будуть грати у Львові Мехмет Топал і Робін ван Персі, Перейра знову взявся жартувати. "Можете написати склад на завтрашню гру, я його підпишу і затверджу. А якщо серйозно, нехай буде інтрига щодо складу", - відповів португалець у дусі Луческу.

Після цього пішло питання від українського журналіста з приводу постійних жартів-примовлянь Перейри: мовляв, що будете говорити, якщо раптом не пройдете "Шахтар" і вилетите з Ліги чемпіонів? Вітор взявся філософствувати.

"Щоб жити, радіти треба. Я в хорошому настрої, тому що я здоровий, у мене все чудово. Я спокійний, тому що багато працював для цього матчу. Подивимося на результат гри, але одне знаю точно: вірю у свою команду! Хочу завтра побачити сміливу команду, яка грає з усією душею. У житті бувають різні ситуації, різні результати на футбольному полі. Це буде зустріч двох сильних суперників, і в матчі ми покажемо, як тренувалися і готувалися до цієї важливої ​​гри", - підсумував португальський тренер.

Дізнайтесь більше про матч "Шахтар" - "Фенербахче" лише на "Футбол 24".

Хто здобуде путівку у плей-офф Ліги чемпіонів?
  •  
    "Шахтар"
  •  
    "Фенербахче"