УКР РУС

Перестрілка Кварцяного й Сачка. "Волинь" - "Ворскла" - 2:2

3 жовтня 2014 Читать на русском

Команда Кварцяного двічі забила з пенальті, але й цього не вистачило, аби перемогти "Ворсклу".

Після засушливого першого тайму команди в другій половині гри забили аж 4 м'ячі. Двічі на допомогу "Волині" приходив арбітр. На 54-ій хвилині він вказав на позначку за фол на Федорчуку. 11-метровий ідеально виконав Бікфалві. Однак справжня спека почалася в самому кінці матчу. На 78-ій полтавці організували хорошу атаку, яку завершили Бараннік та Турсунов. перший віддав хороший пас, другий - водин дотик відправив м'яч у сітку. На 83-ій хвилині арбітр показав другу жовту Бабенко, але незважаючи на це забили саме волиняни. І знову не обійшлося без втручання рефері, який вдруге вказав на позначку. Цього разу вирок виконав маріотто. Та команда Кварцяного таки не вистояла в меншості. Вже через дві хвилини Дедечко зрівняв рахунок і приніс своїй команді нічию.

"Волинь" - "Ворскла" - 2:2

Голи: Бікфалві, 54 (пен.), Маріотто, 86 (пен.) - Турсунов, 78, Дедечко, 88

Вилучення: Бабенко, 83 (друге попередження)

"Волинь": Кічак, Сімінін, Жуніч, Приндета, Шабанов, Федорчук (Новак, 90+2), Матей, Бікфалві, Мемешев (Гуменюк, 57; Козьбан, 80), Бабенко, Маріотто

"Ворскла": Богуш, Сапай, Даллку, Є.Ткачук, Скляр, Чеснаков, Дедечко, Турсунов, Громов, Ковпак (Бараннік, 59), Янузі (Кривошеєнко, 75)