УКР РУС

"Припини плакати і привітай іспанців": чемпіон Європи жорстко розкритикував Клоппа після фіаско в Лізі чемпіонів

16 березня 2020 Читать на русском

Легендарний нідерландський футболіст Вім ван Ханегем став на захист мадридського Атлетіко, який грав від оборони на Енфілді проти Ліверпуля у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"Я дуже засмучений через людей, які вважають, що увесь світ повинен сповідувати атакувальний футбол, як Юрген Клопп або Майкл Оуен. Останній зневажливо висловлювався щодо гри Атлетіко.

Клопп назвав головну помилку Ліверпуля у матчі з Атлетіко

У Мадриді вони поступились команді, яка мала чимало кадрових втрат. Набравши стільки очок в АПЛ, Ліверпуль міг оформити титул ще в березні. Потім вони повертаються у Європу і починають скиглити через стиль Сімеоне.

Те, що Атлетіко робив на Енфілді, було прекрасним. Зрештою, хіба господарі не отримали бажаного, повівши 2:0? Атлетіко потрібно віддати належне, адже їм вдалось перевернути гру на власну користь. Тож чия це вина? Хіба не ваша? Перестаньте плакати і привітайте іспанців", – заявив Вім ван Ханегем, який виграв Кубок європейських чемпіонів 1969/1970, в інтерв'ю виданню AD.

Сімеоне перетворив Атлетіко на машину, Клопп помиляється з критикою на адресу Дієго, – Бербатов

Додамо, що Юрген Клопп обурювався тактикою Атлетіко, а Майк Оуен, який працює експертом на телебаченні, відверто зневажив тренера мадридців. "Пробачте, будь ласка, що не підтримую дурниць про майстер-клас Сімеоне. Немає нічого геніального в тому, щоб розставити 11 топових футболістів біля власних воріт. Ліверпуль був сильнішим", – зазначив екс-форвард "червоних".

"Злочинець-пантомім": британська преса знищила Сімеоне після вильоту Ліверпуля з Ліги чемпіонів