УКР РУС

Перес має претензії до Зідана та групи лідерів Реала через останні результати команди

19 листопада 2017 Читать на русском

Президент Реала Флорентіно Перес розчарований грою своєї команди.

Бос Реала був розгніваний після нічиєї з Атлетіко (0:0) у 12 турі Прімери, через яку вже зараз "вершкові" відстають від Барселони на 10 очок. Флорентіно назвав своєму найближчому оточенню причини такого провалу.

На його думку, група лідерів Реала у цьому сезоні демонструє свій найгірший футбол за останні роки. У першу чергу це стосується Кріштіану Роналду, Луки Модріча, Тоні Крооса, Марсело та Каріма Бензема.

Перес готовий виставити на трансфер Модріча та ще 5-х гравців Реала

Також Флорентіно нарікає на Зінедіна Зідана. Головний тренер мадридців нібито не здатен втримати високу планку результатів, адже команда стала слабшою не лише у фізичному плані, а й – у тактичному. Суперники вже знають, як грає Реал та легко підлаштовуються під нього. Про це пише Diario Gol.

Реал вперше не забив на виїзді у Прімері під керівництвом Зідана

Щоправда, видання додає, що президент Реала задоволений грою Іско, який невпинно прогресує з початку минулого сезону. Перес розуміє, що влітку не придбав у команду нових виконавців, які б змогли "освіжити" гру.

Саме тому у Флорентіно залишається кредит довіри до Зідана, якому й буде доручено провести у складі "вершкових" міні-революцію завдяки трансферам.