УКР РУС

Перемогти за 360 секунд: "Байєр" здійснив фантастичний камбек проти "Шальке"

23 квітня 2016 Читать на русском

У 31-ому турі Бундесліги "Байєр", програючи "Шальке" в два голи, за шість хвилин забив три м’ячі.

Вже в дебюті протистояння «кобальтові», завдяки Лерою Сане, заробили право на пробиття пенаті. Однак постріл від Хентелара потягнув Лено. Здавалося би, «аптекарі» візьмуть на замітку старе-добре футбольне правило «Не забивають тобі – забиваєш ти», але таки гості пропустили першими. Це Шупо-Мотінгу вдався класний індивідуальний прохід – 1:0. Трохи більше, як через п’ятнадцять хвилин прудконогий Сане вдруге засмутив воротаря «Байєра» - 2:0!

На другий тайм Роджер Сміт замість опорника Ларса Бендера випустив нападника Штефана Кіслінга. І ставка на атаку принесла результат. Спочатку Юліан Брандт зробив перевагу господарів мінімальною, провівши в Бундеслізі п’ятий гол поспіль. А буквально через кілька хвилин Белларабі в акробатичному стрибку, скориставшись помилкою воротаря Фермана, встановив рівновагу - 2:2!

Через мить «Байєр» в обличчі Чічаріто здійснив неймовірний камбек! Протягом десяти хвилин після п’ятого голу в матчі гравці «аптекарів» поцілили в поперечину і не використали вихід сам на сам. Свисток Штарка зафікусував перемогу "червоних" - 3:2!

Отже, в просто-таки неймовірній грі «Байєр» зумів скористатися осічкою «Герти», та іще більше збільшив свій відрив від берлінців. Нині в Леверкузена 54 очки; у «Шальке» лишається 45 балів.

У наступному турі німецького чемпіонату «Байєр» зіграє з «Гертою»; «Шальке» поміряється силою з «Ганновером».

Німеччина. Бундесліга. 31 тур

"Шальке" – "Байєр" – 2:3 ВІДЕО

Голи: Шупо-Мотінг, 13, Сане, 27 – Брандт, 54, Белларабі, 56, Чічаріто, 60

Нереалізований пенальті: Хентелар, 5 ("Шальке", воротар)