УКР РУС

Перемогою над "Брагою" "Шахтар" потішив усіх уболівальників України та Донецька, - Малишев

15 квітня 2016 Читать на русском

Півзахисник донецького "Шахтаря" Максим Малишев прокоментував матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи проти португальської "Браги".

"Дуже раді, що перемогли. Добре зіграли сьогодні. Виконали установку Містера та все, про що домовлялися, і тому домоглися такого результату.

Початок матчу був важкий? Та ні, почали агресивно, можливо, гра була рівна, але ми відчували, що маємо перевагу. Були моменти, Луческу просив розпочати агресивно.

Луческу: Дуже приємно, що практично весь матч вболівальники скандували: "Україна! Україна!"

Даріо нервував? Він не нервував, просто, мабуть, така дата в його житті та кар’єрі. Вітаємо його всією командою, йому вдалося забити. Він справжній капітан та лідер команди. Бажаємо, щоб він зіграв ще стільки ж матчів.

Всі раді та щасливі, що пройшли далі, показали хорошу гру. Потішили вболівальників всієї України, Донецька.

Подивимося, хто попадеться у півфіналі. Будемо тепер виходити максимально налаштовані, серйозно підходити до гри. Це півфінал, тому зробимо все можливе, щоб пройти у фінал.

На цьому етапі всі команди достойні та сильні. Тут слабких суперників немає. Тому буде важко з будь-яким опонентом.

Подивимося, як буде. Максимально налаштовуємося, щоб пройти у фінал та перемогти. Головне докласти максимум зусиль", - зазначив Малишев.

Нагадаємо, "Шахтар" знищив "Брагу" у Львові та вийшов до 1/2 фіналу Ліги Європи, а Даріо Срна став рекордсменом за кількістю офіційних матчів в складі "гірників".