УКР РУС

Перемога в Дербі - за Ді Каніо. "Ньюкасл" - "Сандерленд" - 0:3. ВІДЕО

14 квітня 2013 Читать на русском

"Чорні коти" у феєричному стилі відриваються від зони вильоту.

Вже з перших хвилин гомілки деяких футболістів "Ньюкасла" і "Сандерленда" відчули, що це не рядовий матч, а справжнє дербі. Аби не втратити контроль над грою, Ховард Веб був змушений гасити пристрасті "гірчичниками", тож ще в першому таймі "Ньюкасл" повів у рахунку - 3:1. Щоправда, лише за жовтими картками.

А ось на єдиний гол до перерви спромоглися якраз гості. Сессеньон змістився із флангу в центр і чітко пробив під стійку - 0:1. "Сороки" у відповідь створили кілька небезпечних моментів, на вістрі яких зазвичай опинявся Сіссе. Проте з ударами Папіса кіпер "Сандерленда" впорався блискуче.

Після перерви "відзначилася" суддівська бригада. На 61-й хвилині арбітри відібрали у Сіссе абсолютно "чистий" гол, гадаючи, що сенегалець забив із офсайду. А вже за кілька хвилин Сессеньона вклали у штрафному майданчику "Ньюкасла" з порушенням правил, однак і тут Веб лише розвів руками. Та це не зупинило "чорних котів". Дальній удар Джонсона досягає мети - і це вагома заявка на перемогу. А на 83-й хвилині всі питання знімає шедевральним ударом Девід Вон - 0:3. Навіжений Ді Каніо святкує цю мить разом зі всією командою.

"Ньюкасл" - "Сандерленд" - 0:3 (0:1)

Голи: Сессеньон, 27, Джонсон, 74, Вон, 83

Попередження: Гуффран, Сіссе, С. Тейлор - Роуз, Джонсон