УКР РУС

Перемога "Шахтаря" над "Динамо", нестримний "Чорноморець" і скандал в Олександрії. 5 головних підсумків 26-го туру УПЛ.

24 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

В 26-му турі УПЛ сталося чимало цікавих подій. "Футбол 24" пропонує згадати найяскравіші моменти цього туру.

1. Чергова перемога "Шахтаря" у грі проти "Динамо"

Донецький "Шахтар" вкотре виявився сильнішим в очному протистоянні проти київського "Динамо". "Гірники" забили швидкий гол у грі проти киян і віддали ініціативу команді Сергія Реброва. "Біло-сині" до кінця поєдинку так і не зрозуміли, що робити з цією ініціативою. У результаті 1:0 на користь "Шахтаря".

2. Непереможний "Дніпро"

Команда Дмитра Михайленка продовжує дивувати. Молодий колектив дніпрян вже 10 ігор не програє, проте продовжує знаходитись на останніх сходинках турнірної таблиці. Цього разу "Дніпро" обіграв "Ворсклу" (2:0). Легко і невимушено рахунок відкрив Кочергін, не менш ефектно забив і Довбик.

3. Третя перемога "Чорноморця"

Одеська команда продовжує дивувати. Після перемоги над "Шахтарем" (2:1) "моряки" обіграли "Олександрію" (1:0) і "Зорю" (2:1). Тепер перемога над "гірниками" не виглядає такою вже і випадковою. Команда Олександра Бабича навчилася стрімко вибігати в контратаки і реалізовувати свої моменти. Цей результат дозволяє командам з 4 по 6 місце втрутитись у боротьбу за бронзові медалі. Команда Юрія Вернидуба вже не має тієї переваги над своїми конкурентами як раніше – всього 4 очки.

4. Дубль Коркішко

Дмитро Коркішко забив вирішальний гол у минулому турі в ворота "Олександрії" (1:0). В цьому турі лідер "Чорноморця" вистрілив дублем, щоправда другий м’яч Дмитро забив с пенальті. Якщо футболіст продовжить в тому ж дусі, то надовго він у "Чорноморці" не затримається.

5. Скандал туру

"Олександрія" перемогла "Олімпік" за рахунок помилки арбітра. Команда Володимира Шарана забила єдиний гол з очевидного офсайду. "Олімпік" намагався зрівняти рахунок і був дуже близьким до цього. На останніх хвилинах Емерсон Іллой-Айєт забив таки гол у ворота Леванідова, проте гол був незарахований через офсайд. Відзначимо, що незарахований справедливо, але ж в цьому епізоді офсайд був куди менш очевидним, ніж в епізоді з забитим м'ячем "Олександрії".

, а також у Viber