УКР РУС

Перемога під градом. "Ворскла" - "Дніпро" - 1:3

4 квітня 2015 Читать на русском

Сьогодні у рамках 18 туру УПЛ "Дніпро" завітав у гості до полтавської "Ворскли".

"Дніпру", як і "Ворсклі", важливо було не втратити очки у цьому матчі. Відтак обидві команди розпочали гру дуже активно.

Першими, після безглуздої помилки Даллку, відкрили рахунок гості. Коноплянка продерся флангом, віддав у центр карної зони на Селезньова і той спокійно переграв голкіпера.

Проте господарі не знітились, а навпаки почали нагнітати і створювати моменти біля воріт "Дніпра". Найактивнішим був Громов, який намагався обігрувати опонентів і віддавати загострюючі передачі. Одну з таких передач на куті воротарської зони отримав Турсунов і майстерно викрутив "шведою" м'яч у дальній кут воріт Бойка.

Гра повністю вирівнялась, в основному, завдяки впевненій грі центральних хавбеків "Ворскли", які раз за разом відігрували опорників "Дніпра" або через дриблінг, або через короткий пас. Основним диригентом у центральній зоні господарів був Маркоскі. Серб швидко приймав вдалі для конструювання атак рішення і сам кілька разів загрожував воротам Бойка.

Щоправда, в кінці першого тайму Селезньов, знов таки, через помилку центрбеків, оформив дубль.

Другий тайм був не схожим на перший через потужний град, що засипав весь газон. Відтак на полі було більше боротьби і зіткнень. Варто відзначити, що "Ворскла" набагато більше атакувала, а у "Дніпра" у атаці нічого практично не виходило.

Кинувши всі сили на чужі ворота вже у доданий арбітром час, полтавці забули про оборону. Господарі пропустили контратаку, в якій класним голом відзначився Євген Коноплянка.

"Ворскла" - "Дніпро"