УКР РУС

Перемога на останніх секундах. "Динамо" - "Металург" (Д) - 1:0. ВІДЕО

15 липня 2012 Читать на русском

Підопічні Юрія Сьоміна в першій грі нового сезону заледве дотиснули команду Володимира П'ятенка.

 

"Динамо" - "Металург" (Д) - 1:0

Гол: Ідейє (92)

"Динамо": Бойко, Даніло Сільва, Бетао, Вукоєвіч, Ярмоленко, Ідейє, Михалик (к), Кранчар, Аруна, Хачеріді, Дуду;

Запасні: Бущан, Гармаш, Гусєв, Кравець, Богданов, Нінковіч, Алмейда.

"Металург" (Д): Бандура, Морозюк, Чечер (к), Прийма, Голайдо, Макрідіс, Лазіч, Соарес, Дімітров, Даніло, Казарян;

Запасні: Мусієнко, Барановський, Едігарян, Грищенко, Нельсон, Іванко.

Загалом гра на столичному НСК "Олімпійський" не вирізнялась яскравістю та наявністю великої кількості небезпечних моментів. Динамівці більше тримали м'яч, однак до завершальних ударів у підопічних Сьоміна справа доходила вкрай рідко. "Металург" достойно виглядав на фоні іменитого суперника, іноді до успіху були ближчими саме хлопці Володимира П'ятенка. Зокрема, кілька хороших можливостей вразити ворота Бойка мав чи не найкращий у складі донеччан Геворг Казарян. З-поміж динамівців вирізнялись Ярмоленко, Ідейє та Михалик.

В другому таймі Юрій Павлович випустив на поле Гусєва і Гармаша, які також виправдали сподівання шанувальників "біло-синіх". Нічим не зміг себе проявити новачок киян Ніко Кранчар. Хорват протягом матчу багато помилявся, часто просто ходив по полю, не відчувалось його розуміння гри партнерів по команді. Врешті-решт наставник "Динамо" вирішив замінити Ніко.

Ближче до закінчення поєдинку все більше посилювався свист на трибунах "Олімпійського". Глядачі, які прийшли подивитися на відкриття сезону в столиці, явно не були задоволені тим футболом, які показували обидві команди. Суперникам однозначно бракувало швидкості та агресивності в атакувальних діях.

Однак "Динамо" таки зуміло "видряпати" три очки в домашньому протистоянні. Можливо, киянам в якісь мірі і повезло, адже все йшло до мирової. Вже на доданих хвилинах зустрічі одна з останніх атак господарів закінчилась взяттям воріт Бандури: після флангового навісу від Ярмоленка ударом головою відзначився Браун Ідейє.

1:0 - не надто переконлива перемога команди, яка претендує на золоті медалі першості та місце в груповому етапі Ліги чемпіонів. Однак, як кажуть, результат є результатом. В наступних матчах динамівцям для задоволення своїх запитів та амбіцій будь-що потрібно показувати зовсім іншу гру: більш впевнену, гострішу і результативнішу. Команда ж Пятенка в протистоянні з другим колективом України вкотре довела, що здатна створювати проблеми грандам, перемагати сильніших опонентів, та по-праву бути міцним середнячком української Прем'єр-ліги.

Онлайн трансляція "Динамо" - "Металург" (Д).