УКР РУС

Перемога "Динамо" в Одесі за дві хвилини. ВІДЕО

18 вересня 2011 Читать на русском

Кияни вивозять з Південної Пальміри важко здобуті три пункти.

Легкої прогулянки в Одесі команді Сьоміна ніхто не прогнозував. Після невдач "Шахтаря" і "Дніпра" всім було зрозуміло, що "моряки" битимуться і в грі з "Динамо", незважаючи на те, що у матчі не змогли взяти участі кілька ключових гравців "Чорноморця", які пропускали поєдинок через дискваліфікацію. Великою втратою для Одеси стала відсутність Лучіана Бурдужана, сьогоднішнього лідера "смугастих".

Але налаштування і характер відіграють у футболі ключові роль. От і запал "Чорноморця" спричинив м'яч у ворота гостей. Спасибі сказати повинні господарі і Шовковському, який починає згадувати молодість і допускає ляп за ляпом від гри до гри. В цьому поєдинку СаШо фактично "загнав" м'яч у свої ворота після навісу зі штрафного Політила.

Після забитого голу "Чорноморець" замкнувся у карному і "Динамо" почало "навантажувати", що називається. Гол назрівав з кожною хвилиною. Моменти втілились в голи в кінцівці першої половини - спершу Алієв реалізував пенальті за фол на Мілевському, а потім суперкомбінацію "біло-синіх" завершив Ярмоленко.

Другий тайм був скупим на моменти. Суперники помітно фізично підсіли і епізодами просто пішки ходили по полю. "Чорноморець" міг розраховувати на нічию ,але для цього потрібно було "зрівати" темп, однак резервів в одеситів не було.

"Динамо" набирає чергові три пункти і готується до битви з "Шахтарем", ну а "Чорноморець" залишається в зоні вильоту, попри симпатичний футбол, який демонструє команда Григорчука.

Наша текстова онлайн трансляція

"Чорноморець" - "Динамо" - 1:2 (1:2)

Голи: Політило 17 - Алієв 40 (з пен.), Ярмоленко 42.